Новини фільмів, в яких згадується Шон Андерс

5 січня 2019,  22:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо розширений український ТБ-ролик сімейної комедії Шона Андерса «Родина за хвилину», чия прем'єра відбудеться на два тижні раніше, 24 січня.

У кінокартині «Родина за хвилину» Марк Волберг і Роуз Бірн втілюють бездітне подружжя Піта та Еллі, які будують для себе великий будинок. Вони розуміють, що в цьому величезному домі їм буде самотньо, тому вирішують усиновити дитину. Але несподівано для самих себе пара стає батьками одразу трьох дітей: 15-річної бунтарки Ліззі (Ізабела Монер) та її молодших брата й сестри Хуана та Літи (Густаво Куірос мол. і Джуліанна Гаміс). І щоб завоювати довіру дітей, Піту та Еллі доведеться дуже постаратися.

Більше 20 кадрів фільму «Родина за хвилину» ви знайдете в нашій галереї.

6 вересня 2018,  16:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Марк Волберг і Роуз Бірн всиновлюють трьох дітей в офіційному трейлері сімейної комедії «Миттєва сім'я» («Instant Family») від студії Paramount Pictures.

Коли Піт (Волберг) та Еллі (Бірн) вирішують завести сім'ю, то опиняються у світі усиновлення. Вони сподіваються стати батьками однієї маленької дитини, але коли зустрічають двох сестер і одного брата, включаючи 15-річну бунтарку Ліззі (Ізабела Монер), то за один день стають батьками трьох дітей. Тепер Піт і Еллі повинні миттєво розібратися з труднощами батьківства і материнства, щоб стати справжньою родиною, потрапляючи по ходу справи в незручні й смішні ситуації.

Також у фільмі «Миттєва сім'я» з'явиться володарка премії «Оскар» Октавія Спенсер.

У світовий прокат нова картина Шона Андерса, який працював з Волбергом над комедіями «Хто в домі тато» і «Хто в домі папа 2», вийде в листопаді.