Новини кастінгу, в яких згадується Шон Андерс

6 травня 2015,  15:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія «Погані матусі», заснована на творі автора «Поганих дівчат», обзавелася актрисою Дженніфер Еністон на головну роль.

«Погані дівчата» були засновані на книзі «Queen Bees and Wannabes» письменниці Розалінд Уайзмен. Тепер на черзі екранізація іншого її роману «Queen Bee Moms And Kingpin Dads», де в центрі оповідання замість дівчат-тінейджерів знаходяться дорослі жінки.

Еністон виконає у фільмі головну роль. «Погані матусі» розкажуть про матір двох дітей, яка перебуває у щасливому шлюбі. Вона переїжджає з маленького містечка в шикарне передмістя, де з жахом виявляє новий світ матерів, які постійно змагаються один з одним. Поки невідомо, чи зіграє Еністон добру матусю або одну з злих матусь.

На зйомках актриса возз'єднається з режисером Шоном Андерсом і сценаристом Джоном Моррісом, з якими вона працювала над фільмами «Ми – Міллери» і «Нестерпні боси 2».

Оскільки «Погані матусі» засновані на книзі рад Уайзмен, фільм не буде сіквелом «Поганих дівчат», а швидше буде досліджувати схожі ситуації для дорослих.

30 квітня цього року «Поганим дівчатам» Ліндсі Лохан і Рейчел МакАдамс виповнилося 11 років з дня їх релізу. Сценарій до них адаптувала Тіна Фей і фільм став у всіх сенсах успішною і навіть в деякому роді культовою комедією.