Новини, в яких згадується Шейлін Вудлі

30 серпня 2023,  19:51 | Новини фільмів

Восени в український прокат вийде божевільна комедія «Шалені гроші» режисера Крейга Гіллеспі, яка засновується на реальних подіях. А поки що дивіться її дубльований трейлер за участю багатьох американських кінозірок.

Читати далі...
18 серпня 2023,  01:06 | Новини фільмів

Зірка франшизи «Зоряні війни» Адам Драйвер втілить знаменитого Енцо Феррарі у біографічній драмі «Феррарі», яка вийде в український прокат 28 грудня.

Читати далі...
15 лютого 2021,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні прем'єри біографічного трилера «Мавританець», який виходить в прокат 18 лютого, дивимося його розширений фрагмент, де Джоді Фостер і Бенедикт Камбербетч грають адвокатів, які в одному дуже гучному процесі Гуантанамо виступають за протилежні сторони.

Читати далі...
1 лютого 2021,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дубльований трейлер драматичного трилера «Мавританець», в якому зіграли лауреатка премії «Оскар» Джоді Фостер і номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. Камбербетч також виступає його продюсером.

Читати далі...
26 січня 2021,  15:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за Бенедиктом Камбербетчем та його чудовою грою? Тоді спеціально для вас в український прокат вийде драматична стрічка «Мавританець», де він виконав одну з центральних ролей і виступив в якості продюсера.

Читати далі...
2 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для всіх, хто любить історії про боротьбу за справедливість (і Бенедикта Камбербетча з Джоді Фостер), кінокомпанія STX Entertainment випустила довгоочікуваний трейлер кінострічки «The Mauritanian», заснованої на мемуарах Мохаммеда Ульда Слахі, які потрапили у список бестселерів New York Times.

Читати далі...
30 липня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шейлін Вудлі опиняється в любовному трикутнику з Джеймі Дорнаном і Себастіаном Стеном в українському трейлері пристрасної кінострічки «Коханці», також відомої як «Endings, Beginnings» і «Кохання на трьох».

Читати далі...
21 лютого 2020,  17:07 | Новини фільмів

Вийшов дуже гарячий трейлер романтичної драми Дрейка Дорімуса «Кохання на трьох», в якому Шейлін Вудлі не може обрати між Себастіаном Стеном і Джеймі Дорнаном. І її складно в цьому звинувачувати.

Головною героїнею фільму «Кохання на трьох» («Endings, Beginnings»), який віддалено був заснований на сценарії і знімався з великою часткою імпровізації, виступає тридцятирічна художниця з Лос-Анджелеса Дафна (Вудлі). Вона закінчує тривалі відносини і вирішує присвятити час собі. Але незабаром її життя перевертає знайомство з письменником Джеком (Дорнан) і його найкращим другом Френком (Стен). У них з Джеком багато спільного, але Френк також закохався в Дафну і вирішує її добитися.

Прем'єра нового творіння Дорімуса, який відомий завдяки драмам «Як божевільний», «Рівні», «Новизна» та «Зої», відбулася минулої осені в рамках кінофестивалю в Торонто.

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

Читати далі...
24 червня 2019,  12:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 2 сезону популярної детективної драми «Велика маленька брехня» нас чекає нова костюмована вечірка. Сподіваємося, що завершиться вона не так трагічно, як попередня.

Мадлен (Різ Візерспун), Селеста (Ніколь Кідман), Джейн (Шейлін Вудлі), Бонні (Зої Кравіц) та Рената (Лора Дерн) збираються разом зі своїми дітьми, щоб відсвяткувати день народження Амабели (Айві Джордж), і Мері Луїза (Меріл Стріп) помічає за подругами невістки щось дивне.

Серія зі зловісною назвою «She Knows» («Вона знає»), режисером якої виступає володарка премії «Оскар» Андреа Арнольд, вийде 1 липня за українським часом.

17 червня 2019,  14:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 3 серії 2 сезону драматичного серіалу «Велика маленька брехня», де все більше героїнь починають шкодувати про свою брехню.

У 3 серії Мері Луїза (Меріл Стріп) намагається зблизитися з Джейн (Шейлін Вудлі). Рената (Лора Дерн) спрямовує свою злість на директора Ніппала (П. Дж. Бірн). Мадлен (Різ Візерспун) змушена зіткнутися зі своїми проблемами під час сімейного походу до психолога. Селесту (Ніколь Кідман) продовжують переслідувати суперечливі спогади про Перрі (Александр Скарсгард).

Прем'єра серії «The End of the World» («Кінець світу»), яку зняла лауреатка премії «Оскар» Андреа Арнольд, відбудеться 24 червня за українським часом.

10 червня 2019,  13:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 2 сезону хітової драми «Велика маленька брехня» канал HBO представив розширений промо-ролик, який показує, що на нас чекає в майбутніх серіях. Підказка: дуже багато секретів і драми.

У 2 серії 2 сезону Рената (Лора Дерн) не впевнена у своєму майбутньому, коли у Гордона (Джеффрі Нордлінг) починаються юридичні проблеми. Корі (Дуглас Сміт) кличе Джейн (Шейлін Вудлі) на пробне побачення. Селеста (Ніколь Кідман) розповідає Мері Луїзі (Меріл Стріп) про свої стосунки з Перрі (Александр Скарсгард). Ед (Адам Скотт) допитує Маделін (Різ Візерспун) щодо її секретів.

Серія «Tell Tale Hearts» («Розкажи казки серця»), режисером якої є лауреатка премії «Оскар» Андреа Арнольд, вийде 17 червня за українським часом.

1 червня 2019,  17:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарна Меріл Стріп приєднується до актрис хітового драматичного серіалу «Велика маленька брехня» на персональних постерах його 2 сезону.

Читати далі...
10 травня 2019,  21:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Починається другий клас... і він буде ще складнішим, аніж перший. Телеканал HBO опублікував в мережі офіційний трейлер 2 сезону популярної драми «Велика маленька брехня», заснованої на романі Ліян Моріарті.

У нових серіях п'ять мам Мадлен (Різ Візерспун), Селесту (Ніколь Кідман), Джейн (Шейлін Вудлі), Ренату (Лора Дерн) і Бонні (Зої Кравіц), чиї діти вже йдуть у другий клас монтерейської школи, з'їдає почуття провини від того, що сталося на вечірці у фіналі 1 сезону. Кожна намагається впоратися зі стресом по-своєму, але Селесті доводиться найважче, оскільки до неї в гості приїжджає Мері Луїза Райт (Меріл Стріп), мати Перрі (Александр Скарсгард), і вона не заспокоїться, поки не дізнається правду про те, що трапилося того злощасного вечора.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Велика маленька брехня» вийде на телеекрани 10 червня за українським часом.

4 травня 2019,  23:34 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятеро головних актрис хітового серіалу «Велика маленька брехня» Різ Візерспун, Ніколь Кідман, Шейлін Вудлі, Зої Кравіц і Лора Дерн знялися в стильній ретро-фотосесії для червневого випуску журналу Instyle.

Читати далі...