Сара ЖирардоSara Giraudeau

Сара Жирардо / Sara Giraudeau
Народилася 1 серпня 1985; Булонь-Бійанкур, О-де-Сен, Франція
50%
0
50%
0

Фільмографія Сари Жирардо

Adieu Monsieur Haffmann (2021) ... Blanche
Тост (2020) ... Sonia
Particules Fines (2020) ... Delphine
Les envoûtés (2019) ... Coline
Перекладачі (2019) ... Rose-Maire Houeix
Criminal: France (2019) ... Émilie Weber
Дрібний фермер (2017) ... Pascale Chavanges
Розлучення по-французьки (2016) ... Bénédicte
Продавець (2016) ... Chloé
Розалі Блюм (2015) ... Cécile
Відео з участю Сари Жирардо
Зображення Сари Жирардо

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Сари Жирардо. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Сари Жирардо

Написати коментар...
Написати коментар...