Новини серіалів, в яких згадується Зої Дойч

16 червня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Буквально за кілька днів до прем'єри стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону свого комедійного серіалу «Політик», в якому герой Бена Платта змагатиметься одразу з двома дівами у втіленні Бетт Мідлер і Джудіт Лайт.

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:47 | Новини серіалів

Готові до нового серіалу від творця «Лузерів» та «Американської історії жахів» Раяна Мерфі? Цього разу він відправить нас у жорстокий світ шкільної політики в багатосерійній драматичній комедії «Політик».

«Політик» розповість історію одного дуже амбітного учня Пейтона Гобарта (Бен Платт) з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на найільш підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Компанію Платту в кадрі складуть Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Зої Дойч, Боб Белабан, Люсі Бойнтон, Ділан МакДермотт, Бетт Мідлер та Джен'юері Джонс.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра «Політика» відбудеться 27 вересня.

11 серпня 2019,  16:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився міжнародний трейлер горор-комедії «Зомбіленд: Подвійний постріл», який дозволяє познайомитися ближче з новою героїнею у втіленні зірки фільмів «Матриця часу» і «Річард говорить „Прощавай“» Зої Дойч.

Сиквел культового фільму «Вітаємо у Зомбіленді» поверне на екрани бравую четвірку у втіленні Вуді Гаррельсона, Джессі Айзенберга, Ебігейл Бреслін і Емми Стоун, яка зіткнеться з новими зомбі та новими дивними людьми, які вижили. Одну з нових героїнь на ім'я Медісон зіграє Дойч, і, судячи з міжнародного трейлеру, не складно здогадатися, що вона любить рожеве і не відрізняється кмітливістю, що дуже розважає Вічіту.

Кілька днів тому був представлений офіційний український трейлер фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», який повідомив, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 24 жовтня.