Новини, в яких згадується Ольга Сумська

26 червня 2022,  16:30 | Новини зірок

Українські знаменитості продовжують активно волонтерити та збирати кошти на гуманітарні та військові потреби. Так учора заслужена артистка України Ольга Сумська вирішила взяти участь у благодійному аукціоні, щоб допомогти зібрати гроші на машини швидкої допомоги.

Читати далі...
24 січня 2019,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер вже відомого українського драматичного серіалу «Кріпосна» відправляє у світ царської Росії і обіцяє глядачеві епічне кохання, підступні зради, шикарні бали та відомих акторів у головних ролях.

Головною героїнею драми «Кріпосна» буде сирота Катерина Вербицька (Катерина Ковальчук), яку, незважаючи на те, що вона була народжена в неволі, хрещена мати виховувала як панночку з вищого суспільства. Катерина знає іноземні мови, носить гарні сукні і чарівно грає на фортепіано, але належить не собі, а родині багатого ніжинського поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан). Його син Григорій (Михайло Гаврилов) не дає Катерині проходу і вважає її своєю власністю, але дівчина кохає відважного дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), який теж у неї закоханий і хоче на ній одружитися. Але щоб стати вільною і щасливою, Катерині доведеться пережити смерті близьких і пройти жахливі випробування.

Серіал «Кріпосна», де також зіграють Ольга Сумська, Марк Дробот, Ксенія Мішина і Олеся Жураковська, стартує на каналі СТБ через місяць, 25 лютого.

14 січня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал СТБ готує масштабну прем'єру свого нового костюмованого серіалу «Кріпосна», чий тизер крутять зараз і по іншим українським каналам. Але незважаючи на те, що серіал зняли в Україні, глядачів розчарувало, що в його тизері звучить російська мова.

Читати далі...
4 вересня 2018,  14:29 | Оновлення

Пропонуємо подивитися другий український тизер-трейлер фільму «Я, Ти, Він, Вона».

У центрі сюжету – подружжя Максим та Яна, які переживають кризу у відносинах і мають намір розлучитися. Протягом випробувального терміну, наданого суддею, з парою починають відбуватися божевільні несподіванки, які змінять їхнє життя назавжди.

Головні ролі у фільмі «Я, Ти, Він, Вона» зіграють зірки «Кварталу» Володимир Зеленський, Євген Кошовий, популярна співачка та дебютантка в повнометражному кіно Надя Дорофєєва та телеведуча Анастасія Коротка. Також компанію їм складуть Сергій Бабкін, Ольга Сумська та Стас Боклан.

Любовний багатокутник від студії «Квартал 95» стартує у кінотеатрах 27 грудня.

29 вересня 2016,  16:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший трейлер українського ситкому «Найкращий тиждень мого життя» за участю народних артистів України Володимира Горянського та Ольги Сумської.

Прем'єра серіалу відбудеться 10 жовтня на каналі 1+1.