Новини, в яких згадується Шіван Фіннеран

15 жовтня 2019,  14:58 | Новини серіалів

Зірка «Шерлока» Мартін Фріман повертається до світу заплутаних злочинів у багатосерійному драматичному детективі «Зізнання» («A Confession»), трейлер якого нагадує інший популярний серіал від каналу ITV «Бродчьорч».

Новий серіал від номінованого на премію «Оскар» сценариста Джеффа Поупа розповість про старшого детектива Стіва Фулчера (Фріман), який має намір зловити вбивцю зниклої жінки, навіть якщо це може коштувати йому кар'єри і репутації.

Компанію Фріману в «Зізнанні» складають Імелда СтонтонГаррі Поттер і Орден Фенікса») та Шіван ФіннеранАбатство Даунтон»). Прем'єра серіалу на британському телебаченні відбулася 2 вересня.

20 листопада 2018,  19:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «Люди Ікс 2» і серіалу «Гарна дружина» Алан Каммінг постає в образі короля Англії в промо-ролику 8 серії 11 сезону британського науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Прибувши в Ланкашир 17-го століття, Доктор (Джоді Віттакер), Яс (Мандіп Гілл), Раян (Тосін Коул) та Грем (Бредлі Волш) опиняються в центрі суду над відьмою. І полювання на відьом посилюється, коли приїжджає король Яків I (Каммінг). Але чи може тут відбуватися щось ще більш небезпечне? Чи зможуть герої врятувати містечко Байлхерст-Крегг від сил, що його оточили?

Також у серії з'явиться акторка Шіван Фіннеран з «Абатства Даунтон».

Прем'єра серії «The Witchfinders» («Шукачі відьом»), яку написала сценаристка Джой Вілкінсон і зняла режисер Селлі Апрахаміан, відбудеться 25 листопада.