Новини, в яких згадується Дженніфер Лі

11 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не супергероями єдиними. Студія Walt Disney Pictures також поділилася вчора першим тизером свого майбутнього музичного мультфільму «Енканто: Світ магії».

Читати далі...
13 грудня 2019,  21:16 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Кличте Саманту! Новий діснеївський мультфільм «Крижане серце 2» заробив в світовому прокаті $930,0 млн, що робить його однією з найприбутковіших анімаційних картин року та усіх часів.

Читати далі...
22 листопада 2019,  19:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент фентезійного мультфільму від Disney «Крижане серце 2», який показує, що королева Еренделла та її родина люблять проводити осінні вечори за грою в шаради.

Продовження хітової анімації «Крижане серце» відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в доленосну подорож в зачарований ліс, але раніше вони проведуть милий сімейний вечір в замку за грою в шаради. У новому фрагменті команда хлопчиків грає проти команди дівчаток, але у перших є величезна перевага, оскільки Олаф може змінювати свою форму, як йому захочеться.

Щоб дізнатися, чи вийшло у режисерів Кріса Бака та Дженніфер Лі зняти гідний сиквел, читайте нашу рецензію на «Крижане серце 2».

Рецензія на мультфільм «Крижане серце 2»
Ельза і Анна знову рятують Еренделл
21 листопада 2019,  11:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2013 році студія Disney знову довела всьому світу, що здатна створювати миттєву класику, представивши глядачам фентезійний мультфільм «Крижане серце» за мотивами казки Ганса Крістіана Андерсена «Снігова королева». Дві премії «Оскар» і збори в $1,274 млрд (які до сих пір утримують мультфільм на 15-му місці в рейтингу найбільш прибуткових кінострічок усіх часів), зробили його найуспішнішим мультфільмом всіх часів. Тому через декілька короткометражок за участю його персонажів студія вирішила, що настав час для повнометражного сиквела, і ось Ельза, Анна, Крістофф, Олаф та Свен знову відправляються в пригоду, яку ви не забудете.

Читати далі...
14 листопада 2019,  16:58 | Новини фільмів

У другому фрагменті мультфільму «Крижане серце 2» Анна нагадує Ельзі (і всім нам), що і без суперсил здатна гори звернути.

Продовження хітового діснеївського мультфільму «Крижане серце», який вийшов у 2013 році, відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в небезпечну подорож у зачарований ліс, де Ельзі належить дізнатися більше про свої сили. Будучи старшою сестрою, в даному фрагменті Ельза говорить Анні, що піде туди одна, але Анна нагадує їй, що це вона у першій частині «вилізла на засніжену гору, пережила прокляття крижаного серця і врятувала Ельзу від свого божевільного екс-бойфренда», так що вона може за себе постояти і без суперсил.

В український прокат мультфільм Кріса Бака і Дженніфер Лі вийде 21 листопада. Квитки на «Крижане серце 2» ви знайдете в нашій афіші.

4 листопада 2019,  17:49 | Новини фільмів

Вийшов третій ТБ-ролик фентезійного мюзиклу «Крижане серце 2» від Walt Disney Animation Studios, в якому нам знову показують Ельзу і Анну в дитинстві.

Читати далі...
2 листопада 2019,  13:16 | Новини фільмів

Офіційний ТБ-ролик фентезійного мультфільму від Disney «Крижане серце 2» («Холодне серце 2») нагадує нам, що його центром і серцем є сестринська любов Ельзи і Анни.

Анімаційний мюзикл режисерів Кріса Бака і Дженніфер Лі відправить Ельзу (Ідіна Мензел), Анну (Крістен Белл), Крістоффа (Джонатан Грофф), Олафа (Джош Гад) і Свена в таємничий зачарований ліс, щоб вони змогли знайти спосіб врятувати королівство Еренделл. В даному відео Ельза повідомляє Анні, що вона розбудила чарівного духа зачарованого лісу, і щоб все виправити, Анна бере з Ельзи обіцянку, що вони пройдуть через це разом.

Минулого місяця був представлений новий розширений трейлер мультфільму «Крижане серце 2». В український прокат він вийде 21 листопада.

24 вересня 2019,  22:23 | Новини фільмів

Щоб вам на ніч снилися казкові сни, представляємо другий український трейлер очікуваного діснеївського мультфільму «Крижане серце 2».

Фентезійна анімація Кріса Бака і Дженніфер Лі, яка також буде мюзиклом, як і перша частина, покаже милі моменти з дитинства знаменитих сестер Ельзи (Ідіна Мензел) та Анни (Крістен Белл), які рано втратили своїх батьків. А вже дорослі Ельза і Анна вирушать у захоплюючу подорож разом зі своїми друзями Крістоффом (Джонатан Грофф), Олафом (Джош Гад) та Свеном подорож, яка приведе їх в зачарований ліс, що приховує давні таємниці.

В кінотеатри України «Крижане серце 2» прибуде 21 листопада.

23 вересня 2019,  17:42 | Новини фільмів

Щоб підняти нам настрій в цей понеділок, студія Disney поділилася новим казковим трейлером свого фентезійного мультфільму «Крижане серце 2», який відправляє у подорож до чарівного лісу.

У продовженні мультфільму «Крижане серце», який отримав 2 «Оскара», королівство Еренделл опиняється у великій небезпеці, і щоб врятувати його, Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), сніговик Олаф (Джош Гад) та олень Свен відправляються в зачарований ліс, де їм належить дізнатися більше про магію та своє минуле.

До прем'єри «Крижаного серця 2» залишилося всього 2 місяці. В українські кінотеатри мультфільм Кріса Бака та Дженніфер Лі прибуде 21 листопада.

9 серпня 2019,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Джош Гад, який у мультфільмі «Крижане серце 2» знову озвучить милого сніговика Олафа, поділився з нами першими враженнями від перегляду його нових матеріалів.

Читати далі...
11 червня 2019,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ельза і Анна готові до нових пригод! Сьогодні прибув довгоочікуваний офіційний трейлер фентезійного мультфільму «Крижане серце 2», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Щоб дізнатися велику таємницю чарівного королівства, улюблені герої Ельза (Ідіна Мензел), Анна (Крістен Белл), Крістофф (Джонатан Грофф), Олаф (Джош Гад) і Свен подолають чимало випробувань за межами рідного краю. Кохання, дружба і гумор Олафа будуть корисні в цій пригоді, а сучасні візуальні ефекти занурять в крижаний світ Ельзи і Анни та подарують справжню магію!

Побачити мультфільм від режисерів Кріса Бака і Дженніфер Лі, які отримали за перше «Крижане серце» по «Оскару», на великому екрані ви зможете 21 листопада.