Оновлення, в яких згадується Кейті Лотц

7 грудня 2017,  01:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому промо-ролику 10 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня» Сара (Кейті Лотц) приводить на борт свого мандруючого крізь простір і час корабля досвідченого чаклуна й експерта з окультизму Джона Костянтина (Метт Райан), у якого в 2014-2015 роках був особистий серіал. Але не всі в захваті від його прибуття, як, наприклад, Мік (Домінік Перселл).

Чи надовго затримається у них в гостях Костянтин, поки невідомо, але тепер у Легенд є постійна вакансія, адже в фіналі половини сезону команда попрощалася відразу з двома героями — Мартіном Штайном (Віктор Гарбер) і Джефферсоном Джексоном (Франц Драмех), які були Вогняним штормом.

«Легенди завтрашнього дня» повернуться в лютому 2018 року.

30 листопада 2017,  16:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди відправляються в гості до вікінгів в 9 серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Розслідування анахронізму приводить команду супергероїв в поселення вікінгів в Новому Світі, де вони виявляють, що скандинави поклоняються одному артефакту як богу. Бажаючи не допустити того, щоб Америка нашого часу перетворилася на світ вікінгів, Сара (Кейті Лотц), Рей (Брендон Рут), Нейт (Нік Зано) і Ава (Джесс Макаллан) переодягаються в костюми давніх скандинавів і озброюються мечами. Згідно зі списком каста серії, в ній також повернуться Деміен Дарк (Ніл МакДонаф), Нора Дарк (Кортні Форд) та Джон Костянтин у втіленні Метта Райана.

Серія «Beebo The God Of War» («Бібо, бог війни») вийде на екрани 6 грудня за українським часом і буде фіналом половини сезону.

22 листопада 2017,  16:43 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Весіллю Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон) загрожують нацисти з паралельного всесвіту в майбутньому чотирьохсерійному кросовері серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня».

У найщасливіший день життя Флеша йому разом з Супергьорл (Мелісса Бенойст), Зеленою стрілою (Стівен Амелл), Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, до яких тут приєднається Капітан Холод (Вентворт Міллер), доведеться рятувати свій світ від навали нацистів з Землі-Х, де Німеччина перемогла в Другій світовій війні, а її місцеві Супергьорл, Зелена стріла й Флеш служать Третьому рейху. І ви вже можете побачити перші фрагменти дуелей наших супергероїв зі своїми злими двійниками в даному трейлері.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада й завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

20 листопада 2017,  10:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув другий короткий промо-ролик майбутнього кросовера серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», що повідомляє про зворотний відлік до возз'єднання їх супергероїв.

Події кросовера будуть відбуватися під час весілля Баррі (Грант Гастін) і Айріс (Кендіс Паттон), яке опиниться під загрозою, коли на неї нападуть лиходії зі світу Земля-X, в якому Німеччина перемогла в Другій світовій війні. Флешу, Зеленій стрілі (Стівен Амелл) і Супергьорл (Мелісса Бенойст) доведеться об'єднатися з Білою канаркою (Кейті Лотц) і Легендами, щоб врятувати свій світ.

Кросовер «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл » і «Стріла» 27 листопада і завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

7 листопада 2017,  15:14 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW підготував новий епічний кросовер своїх чотирьох супергеройських серіалів «Флеш», «Стріла», «Супергьорл» і «Легенди завтрашнього дня», і ось на нього перший погляд. Відео показує не багато, але об'єднує Зелену стрілу (Стівен Амелл), Флеша (Грант Гастін) й Білу канарку (Кейті Лотц) з Супергьорл (Мелісса Бенойст) і Алекс Денверс (Кайлер Лі).

Кросовер під назвою «Crisis on Earth-X» («Криза на Землі-X») розпочнеться серіями «Супергьорл» і «Стріла» 27 листопада та завершиться серіями «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня» 28 листопада.

25 жовтня 2017,  02:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився фрагментом нової серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня», який знайомить нас з новою постійною героїнею на ім'я Зарі Адріана Томаз (Тала Еш). Сара (Кейті Лотц), Рей (Брендон Рут), Мік (Домінік Пурселл) та Нейт (Нік Зано) прибувають в майбутнє, щоб її врятувати, але дівчина показує, що і сама може себе захистити — за допомогою футуристичних технологій, в яких вона, будучи хактівісткою, відмінно розбирається. Незважаючи на не особливо тепле знайомство Легенд з Зарі, згодом вона приєднається до них і стане першою американо-мусульманською супергероїнею телеекрану.

Дивимося промо-ролик даної серії, яка виходить 25 жовтня за українським часом.

18 жовтня 2017,  11:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернувшись з цирку, Легенди відправляються в майбутнє в третій серії 3 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня». Сара (Кейті Лотц) отримує сигнал лиха з Бюро часу і разом з колегами вирушає ловити мандрівника в часі, який перебуває в бігах. В той же час вони намагаються захистити хактівістку Зарі (Тала Еш), а Нейт (Нік Зано) знаходить незвичайне лікування для Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс), на яке та неохоче погоджується.

Серія, яка отримала назву на честь нової героїні «Zari» («Зарі»), вийде на екрани 25 жовтня за українським часом.

1 жовтня 2017,  20:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним трейлером 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня». Він показує більше нових моментів, як брава команда намагається полагодити час, зустрічаючись і навіть борючись з різними історичними особистостями. Як, наприклад, Юлій Цезар, який раптово з'явився на Арубі на подив Міка (Домінік Перселл). Але всі ці турботи не заважають Сарі (Кейті Лотц) встигнути приміряти купальник, а Нейту (Нік Зано) і Амаї (Мейсі Річардсон-Селлерс) — поцілуватися.

«Легенди завтрашнього дня» повертаються 10 жовтня. Свіжі трейлери «Супергьорл» та «Стріли» дивіться тут і тут.

15 вересня 2017,  17:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось і новий трейлер майбутнього сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня», в якому історія отримує ремікс. Тепер команда супергероїв, які подорожують у часі, має «виправити свої помилки», як каже в відео Сара Ленс (Кейті Лотц), на що може «піти ціле життя», додає Нейт (Нік Зано). Адже серед їх помилок: динозаври та Юлій Цезар, які завдяки цій веселій компанії опинилися в нашому часі. А у кінці трейлера трапляється ще одна неприємність — героїв заарештовують.

Прем'єра 3 сезону «Легенд завтрашнього дня» відбудеться 10 жовтня.

2 вересня 2017,  02:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився новим трейлером 3 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня». Відео показує повернення команди «не героїв, а легенд», яка є останньою лінією захисту нашої історії. В кінці минулого сезону вони пошкодили час, тому повинні переписати історію і розставити усе на свої місця. А також битися з наступаючим злом, про наближення якого попереджає Біла канарейка (Кейті Лотц).

«Легенди завтрашнього дня» повернуться 10 жовтня. Тепер чекаємо трейлери до «Стріли», «Флеша» і «Супергерл».

24 липня 2017,  03:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У минулому сезоні команда «Легенд завтрашнього дня» примудрилася серйозно пошкодити час, і тепер їй доведеться його налагоджувати. Трейлер 3 сезону показує динозаврів, лицарів, ковбоїв, цирк Ф.Т. Барнума (Біллі Зейн), куди супергерої відправляються працювати під прикриттям, лиходійку Куасу, яка прибула з мультсеріалу «Віксен», а також Білу канарку (Кейті Лотц) в бойовій стійці, Мартіна (Віктор Гарбер) в клоунському гримі і Атома (Брендон Рут) на Місяці.

Забавні фото касту з Comic-Con ви знайдете в нашій галереї. Прем'єра 3 сезону відбудеться 10 жовтня.

2 грудня 2016,  00:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Межсериальный кросовер каналу The CW завершиться сьогодні серією «Легенд завтрашнього дня», на дюжині кадрів до якої супергерої постають у всьому своєму обмундируванні, готові до фінальної сутички з домиінаторами.

Читати далі...
30 листопада 2016,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вчорашній серії «Флеша» Баррі Аллен (Грант Гастін) зібрав разом всіх основних супергероїв Телевсесвіту DC каналу The CW, включаючи Зелену стрілу (Стівен Амелл), Супергерл (Мелісса Бенойст) та Білу канарку (Кейті Лотц). І, щоб стати успішною командою, їм було необхідно вибрати лідера. Хто ж їх очолив?

Три десятка кадрів з цієї серії в відмінній якості ви знайдете тут, а побачити, як знімалася ця сцена, можна в свіжому закулісному відео.

30 листопада 2016,  00:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міжсеріальний кросовер каналу The CW продовжується сьогоднішньою серією «Флеша», на чиїх 32 кадрах зібралися всі супергеройські колеги Баррі Аллена.

Читати далі...