Оновлення, в яких згадується Паоло Соррентіно

18 грудня 2018,  17:36 | Оновлення

Представлено офіційний український трейлер біографічної трагікомедії «Сільвіо та інші» від режисера Паоло Соррентіно.

Це історія про людину, у якої було все – багато, дуже багато грошей, майже безмежна влада, натовпи шанувальників. Багато хто захоплювався його вмінням спілкуватися з людьми, умінням домагатися своїх цілей. У нього прекрасне ораторське мистецтво, за допомогою якого чоловік міг майже будь-яку людину переконати у своїй правоті. Його думка значила дуже багато. Але тільки одне захоплення Сільвіо – дівчата – ось що все зіпсувало.

Читати далі...
8 грудня 2016,  14:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO представив другий офіційний трейлер міні-серіалу «Молодий Папа», де Джуд Лоу втілює американського Папу Римського, який вирішив струсонути Церкву. Тут ми ближче знайомимося з його правою рукою — сестрою Мері, яку грає Дайан Кітон. І, спостерігаючи за цим новопоставленим ексцентричним правителем, вона зауважує, що його всі бояться не без причини.

Разом з новим трейлером серіалу, знятого Паоло Соррентіно, з'явився і новий постер, який ви знайдете тут.

5 вересня 2016,  15:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повноцінному трейлері драматичного міні-серіалу «Молодий Папа» від Паоло Соррентіно головний герой Ленні Белардо у втіленні Джуда Лоу стає Папою Римським Пієм XIII і проголошує себе... Богом.

Також тут можна побачити Дайан Кітон в образі сестри Мері і Джеймса Кромуелла в образі кардинала Майкла Спенсера, який сам планував стати на чолі Ватикану.