Новини, в яких згадується Мінді Кейлінг

2 січня 2023,  18:11 | Новини серіалів

Цієї зими стримінгова платформа HBO Max порадує усіх шанувальників команди Скубі-Ду новим детективним мультсеріалом під назвою «Велма», де головну героїню озвучить зірка культового ситкому «Офіс» Мінді Кейлінг.

Читати далі...
21 серпня 2022,  15:15 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Серпень вирішив порадувати нас прем'єрами багатьох цікавих серіалів на будь-який смак, включаючи супергеройский серіал «Жінка-Халк» та нове епічне фентезі «Дім дракона», яке знову відправить глядачів у Вестерос. Приємного перегляду! Надихайтеся крутими персонажами та заряджайтеся позитивними емоціями, адже нам усім це зараз дуже потрібно.

Читати далі...
6 січня 2021,  15:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки весь світ на карантині, ця парочка знайшла свій квиток на свободу. Енн Гетевей та Чіветель Еджіофор затівають пограбування року в трейлері кримінальної комедії «Locked Down», яку зняв режисер фільму «Містер і місіс Сміт» Даг Лайман.

Читати далі...
18 березня 2019,  01:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройських фільмів «Месники: Завершення» і «Шазам!», діснеївського мюзиклу «Аладдін», фентезійного екшену «Хеллбой» та новий трейлер без цензури 5 сезону серіалу «Ґотем», який показує народження Бейна.

Читати далі...
14 березня 2019,  12:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Емма Томпсон втілює відому ведучу нічного ток-шоу в трейлері драматичної комедії «Пізно вночі», сценарій до якої написала актриса Мінді Кейлінг.

Кетрін Н'юбері (Емма Томпсон) є піонером і легендарною ведучою у колі вечірніх ток-шоу. Коли її обвинувачують у тому, що вона є «жінкою, яка ненавидить жінок», вона вирішує довести усім протилежне і наймає Моллі (Мінді Кейлінг) єдину жінку в свій чоловічий сценарний цех. Але Моллі трохи запізнилася, оскільки рейтинги шоу Кетрін продовжують стрімко падати, і канал хоче замінити ведучу. Моллі, бажаючи довести, що її найняли не тільки заради різноманітності, прагне допомогти Кетрін перезапустити її шоу і кар'єру.

Світова прем'єра фільму режисера Ніші Ганатри відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс». В американський прокат «Пізно вночі» вийде у червні.

Рецензія на фільм «Вісім подруг Оушена»
Сандра Буллок і її банда мрії
12 червня 2018,  17:44 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У деяких сім'ях ремесло передається у спадок. І сім'я Оушенів – одна з таких. Тільки вони не потомствені взуттярі, доктора або актори, а злочинці і аферисти. Денні Оушен прославився завдяки трьом найбільшим пограбуванням в історії кіно, і тепер настав час його сестри Деббі, яка щойно вийшла з в'язниці. П'ять років, вісім місяців і дванадцять днів вона виношувала за ґратами дуже прибутковий план помсти і готова втілити його в життя. На що здатна ця вийшовша з тіні представниця відомого сімейства, і покаже її персональний спін-офф «Вісім подруг Оушена».

Читати далі...
29 травня 2018,  15:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вісім умілих злочинниць об'єднуються заради 150 мільйонів доларів в фінальному трейлері кінокартини «Вісім подруг Оушена».

Вийшовши з в'язниці, талановита злочинниця Деббі Оушен (Сандра Буллок), сестра відомого афериста Денні Оушена (Джордж Клуні), вирішує провернути найбільше пограбування в своєму житті. Разом зі своєю партнеркою по злочинам Лу Міллер (Кейт Бланшетт) Деббі збирає команду професіоналів, куди входять дизайнер Роуз (Хелена Бонем Картер), продавець краденого Таммі (Сара Полсон), хакер Дев'ятка (Ріанна), ювелір Аміта (Мінді Кейлінг) та вулична кишенькова злодійка Констанс (Аквафіна), і відправляється на полювання за діамантовим кольє, яке відома актриса Дафна Крюгер (Енн Гетевей) одягне на щорічний бал Met Gala.

Раніше в цьому місяці були представлені персональні постери з цією злочинною вісімкою героїнь фільму Гері Росса.

Дивіться другий український трейлер «Вісім подруг Оушена». У кіно з 21 червня.

16 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Восьмерка новых персональных постеров криминальной комедии «Восемь подруг Оушена» представляет ее преступных героинь.

Читати далі...
12 квітня 2018,  22:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дві години тому студія Warner Bros. представила новий трейлер кримінальної комедії Гері Росса «Вісім подруг Оушена», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Талановитій злочинниці Деббі Оушен (Сандра Буллок) знадобилося 5 років, 8 місяців і 12 днів, щоб розробити план найбільшого пограбування в своєму житті. Щоб викрасти з шиї відомої актриси Дафни Крюгер (Енн Гетевей) діамантове кольє вартістю в 150 мільйонів доларів, Деббі разом з партнеркою Лу Міллер (Кейт Бланшетт) збирає круту команду професіоналів: ювеліра Аміту (Мінді Кейлінг), вуличну кишенькову злодійку Констанс (Аквафіна), продавця краденого Таммі (Сара Полсон), хакера Дев'ятку (Ріанна) і дизайнера Роуз (Хелена Бонем Картер). Чи зможуть вони провернути пограбування століття у всіх на виду під час щорічного Met Gala?

В українські кінотеатри «Вісім подруг Оушена» прибудуть 21 червня.

22 березня 2018,  16:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Демі Ловато відправляється на чарівну планету фантастичного фентезі «Складки часу» в своєму новому кліпі на пісню «I Believe», що увійшла в офіційний саундтрек фільму.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Складки часу»
Божевільний і безглуздий вихор пригод від Disney
12 березня 2018,  12:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вихід екранізації книги-бестселера Мадлен Л’Енгл  «Складки часу» («Тріщина в часі»), яка в Америці є класикою для юних читачів, стало найбільш распіареною кіноподією березня, але зайва самовпевненість студії Disney, що їх адаптація стане такою ж класикою, як і оригінал, зіграла з фільмом злий жарт.

Читати далі...
10 березня 2018,  17:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юні герої фантастичного фентезі «Складки часу» відправляються в політ по незвіданих місцях іншої планети в новому ТБ-ролику.

Екранізація роману Мадлен Л'Енгл від студії Disney знайомить нас з 13-річною дівчинкою Мег Муррі (Сторм Рейд), яка разом з братом-вундеркіндом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) та другом Кельвіном (Леві Міллер) відправляється в подорож крізь простір і час, щоб відшукати свого батька доктора Алекса Муррі (Кріс Пайн), який опинився в полоні у темних сил. Провідниками Мег в цій пригоді будуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

Також дізнайтеся, які трейлери йдуть в кінотеатрах перед «Складками часу». Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

7 березня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий ТБ-ролик фантастичного фентезі від Disney «Складки часу» обіцяє «згинаючу розум пригоду».

Юна Мег Муррі (Сторм Рейд) разом з молодшим братом Чарльзом Воллесом (Дерік МакКейб) і найкращим другом Келвіном (Леві Міллер) відправляється в незабутню подорож, щоб знайти свого батька доктора Александра Муррі (Кріс Пайн), який вивчав миттєве переміщення в просторі на величезні відстані. Також Мег допомагатимуть три чарівниці: пані Щоце (Різ Візерспун), пані Котра (Опра Вінфрі) й пані Хто (Мінді Кейлінг).

В українські кінотеатри фентезі Ави ДюВерней прибуде завтра, 8 березня. Купуйте квитки на сеанси «Складки часу» на нашому сайті.

26 лютого 2018,  10:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володарка премії «Оскар» Різ Візерспун поділилася дебютним фрагментом фантастичного фентезі «Складки часу», який представляє її героїню — пані Щоце.

Чарівниця пані Щоце несподівано прибуває в будинок Мег Муррі (Сторм Рейд), де зустрічає її маму Кейт Муррі (Гугу Ембата-Ро) і молодшого брата Чарльза Воллеса (Дерік МакКейб). Головна героїня спершу називає чарівницю з рудими косами пані Хто (Мінді Кейлінг), але пані Щоце каже, що пані Хто на 1 мільйон років її старше і володіє набагато більшими знаннями.

Дивіться перший український ТБ-ролик «Складки часу». У кіно з 8 березня.