Новини фільмів, в яких згадується Адам Дівайн

18 лютого 2021,  17:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер пригодницького мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» розкриває, що в його дубляжі візьмуть участь відомі актори та телеведучі Олена Кравець та Олександр Педан.

Читати далі...
19 грудня 2020,  19:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер мультфільму «Пончари. Глобальне заокруглення» з парочкою дуже незвичайних, але надзвичайно милих головних героїв повідомляє, що його прем'єра в кінотеатрах відбудеться в лютому 2021 року.

Читати далі...
20 вересня 2019,  20:16 | Новини фільмів

Зірка серіалу «Праведні Джемстоуни» Адам Дівайн не може жити без свого смартфона в трейлері американської комедії на злободенну тему «Джексі», яку написали і зняли сценаристи «Похмілля у Вегасі» Джон Лукас та Скотт Мур.

У Філа (Дівайн) є серйозна залежність — він не представляє життя без свого телефону. У нього немає друзів, немає дівчини, а заробляє він тим, що пише різні топи про популярну культуру для одного сайту. Але скоро його статус в Facebook зміниться, коли він набуває нову модель телефону з вбудованим помічником Джексі (зірка фільму «Родина за хвилину» Роуз Бірн) лайф-коучем, віртуальним асистентом і чирлидером. З її допомогою Філ починає жити реальним життям, але чим більше він віддаляється, тим сильніше Джексі намагається утримати Філа, навіть якщо для цього потрібно зіпсувати його життя.

Побачити комедійну стрічку «Джексі», де разом з Дівайном з'являться актори Александра Шипп, Майкл Пенья, Шарлін Йі та Джастін Гартлі, буде можливо в кінотеатрах України з 10 жовтня.

1 листопада 2018,  02:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ребел Вілсон цілує і роздягає Ліама Гемсворта у першому офіційному трейлері романтичної комедії «Чи не романтично це?».

Читати далі...
5 липня 2016,  14:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До выхода «Ледникового периода: Курс на столкновение» в украинский прокат осталось чуть больше недели, поэтому самое время ознакомиться с 20 интересными фактами о данном мультфильме.

Читати далі...
19 серпня 2015,  14:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился новый кадр с Робертом Де Ниро и Энн Хэтэуэй в комедии «Стажер».

В фильме Хэтэуэй исполняет роль основателя сайта о моде Джулс Остин, которая пытается найти баланс между удовлетворением потребностей дочери, мужа и сотрудников. И тут к ней на работу стажером устраивается 70-летний вдовец Бен Уитакер (Де Ниро), в лице которого она неожиданно находит необходимую поддержку.

Актриса о своей героине:

Она жонглирует миллионом вещей. И тогда случается нечто чудесное. Человек, о котором она б в последнюю очередь подумала, что он может ей помочь, приходит в ее жизнь.

Мужа главной героини сыграет Андерс Холм, сотрудников – Адам Дивайн и Эндрю Рэннеллс. Также в фильме появятся Рене РуссоЗак Перлман и Дрена Де Ниро, дочь исполнителя роли стажера.

Ранее роль Хэтэуэй должна была исполнять Риз Уизерспун.

Автором сценария и режиссером «Стажера» является Нэнси Мейерс, снявшая «Чего хотят женщины» и «Отпуск по обмену».

Съемки комедии проходили в прошлом году в Нью-Йорке.

В украинских кинотеатрах «Стажер» появится с 24 сентября.