Новини, в яких згадується Брентон Туейтс

27 жовтня 2020,  16:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На початку тижня нас вирішили порадувати не тільки першим поглядом на Джавісію Леслі в образі нової Бетвумен, а й розкрити, як в 3 сезоні супергеройського серіалу «Титани» буде виглядати Червоний ковпак.

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:00 | Новини серіалів

Тремти, Дезстроук. Трейлер фінальної серії 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» розкриває круте прибуття та костюм Найтвінга.

У фіналі сезону Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбой (Раян Поттер), Диво-дівчина (Конор Леслі), Супербой (Джошуа Орпін), Яструб (Алан Річсон) і Голубка (Мінка Келлі) готуються до битви з Дезстроуком (Есай Моралес), оскільки їм набридло жити в страху за своє життя і бачити кошмари. І коли Слейд перегороджує їм шлях, на допомогу друзям приходить Дік Грейсон (Брентон Твейтс), який тепер буде боротися зі злом під псевдонімом Найтвінг.

Серія так і називається «Nightwing» («Найтвінг») і вийде на телеекрани 30 листопада за українським часом. А ви готові до цього епічного фіналу?

Рецензія на фільм «Чаклунка: Повелителька темряви»
Диявольськи дивовижна Анджеліна Джолі
18 жовтня 2019,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2014 році на великі екрани вийшло фентезі «Чаклунка», яке розповіло відому казку про Сплячу красуню з точки зору лиходійки Малефісенти. Роль Малефісенти студія Disney віддала у руки Анджеліни Джолі, і завдяки їй вони миттєво отримали культову лиходійку, яку глядачі полюбили більше, ніж усіх діснеївських принцес разом узятих. Тому останні п'ять років студія активно працювала над тим, щоб повернути Малефісенту на великі екрани, і, на щастя, Джолі з задоволенням погодилася знову примірити її крила, роги та ікла в сиквелі «Чаклунка: Повелителька темряви», який виявився набагато масштабнішим за оригінал.

Читати далі...
9 вересня 2019,  20:25 | Новини серіалів

У першому фаргменте нового сезону супергеройського серіалу «Титани» Дік Грейсон вирішує з'ясувати стосунки з Джейсоном Тоддом, другим Робіном, за допомогою кулаків.

У світі не може бути два Робіна, і даний фрагмент це підтверджує. Він показує Діка (Брентон Твейтс) і Джейсона (Каррен Волтерс) в їхніх супергеройських костюмах і масках на якомусь старому горищі. Дік запитує Джейсона: «Ти думаєш, що можеш зайняти моє місце?», і починає битися з ним. Джейсон каже йому зупинитися, але той ніби не чує, і тоді другий Робін вирішує заспокоїти його за допомогою газу.

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбулася 6 вересня.

28 серпня 2019,  13:58 | Новини серіалів

Офіційний трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Титани» показує, що команда Діка Грейсона значно розшириться напередодні їхнього зіткнення з лиходієм Слейдом Вілсоном, відомим як Дезстроук.

Читати далі...
7 серпня 2019,  02:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Юний Робін шалено (і нецензурно) радіє своєму поверненню в тизер-трейлері 2 сезону супергеройського серіалу «Титани», знятого за коміксами DC.

Разом з поверненням Робіна (Каррен Волтерс) трейлер показує возз'єднання Діка Грейсона (Брентон Твейтс), Рейвен (Тіган Крофт), Коріандр (Анна Діоп), Бістбоя (Раян Поттер), Яструба (Алан Річсон) і Голубки (Мінка Келлі). Разом з ними в нових серіях з'являться Бетмен (Іен Глен), Аквалед (Дрю Ван Екер), Супербой (Джошуа Орпін), Єрихон (Chella Man) та Спустошниця (Челсі Чжан). Оце весела буде компанія!

А наприкінці відео на пару секунд в кадрі можна побачити знаменитого суперлиходія Дезстроука (Есай Моралес). Як вам його костюм?

Прем'єра 2 сезону «Титанів» відбудеться 6 вересня.

13 жовтня 2018,  03:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Робін б'ється пліч-о-пліч з супергеройським дуетом Яструб і Голубка в новому промо-ролику науково-фантастичного серіалу «Титани».

Дік Грейсон (Брентон Твейтс), залишивши службу у Бетмена, перебирається в Детройт, де знаходить нових союзників у боротьбі з вуличною злочинністю в особі Генка Голла (Алан Річсон) і Доун Грейнджер (Мінка Келлі), які відомі в супергеройських колах в якості Яструба і Голубки. І разом із них виходить одне дуже небезпечне для бандитів тріо.

Дивіться також попередній промо-ролик серіалу «Титани», який відповів балакучому антигерою Дедпулу від імені студії DC. Прем'єрна серія серіалу вийде на екрани 13 жовтня за українським часом.

12 жовтня 2018,  03:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Весною у своєму сиквелі марвелівський антигерой Дедпул пожартував, що всесвіт DC дуже похмурий, і боси DC відповіли йому в новому промо-ролику свого супергеройського серіалу «Титани».

Головним героєм серіалу «Титани» виступає Дік Грейсон (Брентон Твейтс), колишній Робін Бетмена, і він буде дуже похмурим, як показує дане промо. Дік переїжджає в Детройт, де вирішує почати все з початку і заснувати свою супергеройскую команду для боротьби зі злочинністю. І йому не до жартів, так що викуси, містер Пул.

Дивіться також другий трейлер серіалу «Титани», чия прем'єра відбудеться 13 жовтня за українським часом.

4 жовтня 2018,  03:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився своїм трейлером супергеройського серіалу «Титани», який розкриває нові деталі про його сюжет і персонажів.

Дік Грейсон (Брентон Твейтс) був першим Робіном Бетмена, але помітив, що він стає дуже схожим на Темного лицаря, і вирішив піти від нього. Дік залишив Готем, відправився в Детройт і не світився на радарах близько року, але все змінюється, коли він зустрічає юну Рейчел Рот (Тіган Крофт), усередині якої живе темна і руйнівна сила, та вирішує їй допомогти. Дік знаходить інших молодих людей із суперздібностями Коріандр/Старфайєр (Анна Діоп) та Гарфілда Логана/Бістбоя (Райан Поттер) і засновує свою супергеройську команду.

Прем'єра 1 сезону «Титанів» відбудеться 13 жовтня за українським часом.

2 жовтня 2018,  17:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертою учасницею супергеройської команди Діка Грейсона в науково-фантастичному серіалі «Титани» стане іншопланетянка Старфайєр.

Всередині дівчини на ім'я Коріандр (Анна Діоп), також відомої в коміксах DC як Старфайєр, живе величезна сила, яку вона не розуміє. Над нею ставили досліди, але їй вдалося втекти, і Коріандр вирішила приєднатися до Діка Грейсона (Брентон Твейтс), колишнього Робіна Бетмена, і його нових друзів Рейвен (Тіган Крофт) та Бістбоя (Райан Поттер), кожний з яких також володіє суперздібностями. Разом вони будуть шукати своє місце в світі і боротися зі злочинцями.

Попередній промо-ролик серіалу «Титани» показав перетворення Бістбоя на тигра. Прем'єра першої серії «Титанів» відбудеться 13 жовтня.

30 вересня 2018,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Бістбой перетворюється на свою улюблену тварину тигра — у свіжому промо-ролику супергеройського серіалу «Титани».

Залишивши службу у Бетмена, його перший Робін Дік Грейсон (Брентон Твейтс) вирішує зібрати свою команду юних супергероїв, щоб боротися із злочинністю на вулицях рідного Готема. Він зустрічає Рейвен (Тіган Крофт), Старфайєр (Анна Діоп) і Бістбоя (Райан Поттер), і разом вони влаштовують тест-драйв своїх суперздібностей. Останній з них вміє перетворюватися на різних тварин, ось тільки після перетворення він опиняється голим, чим веселить своїх колег по команді. Також ролик розкриває, що Бістбой — великий шанувальник Бетмена, але коли він просить Діка познайомити його з Темним лицарем, колишній Робін відповідає негативно.

Дивіться також моторошний промо-ролик «Титанів», в якому Рейвен демонструє свої темні сили. Прем'єра серіалу відбудеться 13 жовтня за українським часом.

29 вересня 2018,  01:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рейвен демонструє свої темні сили в новому промо-ролику 1 сезону науково-фантастичного серіалу «Титани», основою якого є комікси DC.

«Титани» будуть слідувати за Діком Грейсоном (Брентон Твейтс), який був першим Робіном Бетмена, але пішов від Темного лицаря і вирішив заснувати свою супергеройську команду для боротьби зі злочинністю в Готемі. Дік зустрічає дівчину Рейвен (Тиган Крофт), яка володіє великою силою і не може її контролювати, і намагається їй допомогти. Але це буде непросто, оскільки в даному відео Рейвен заявляє, що їй подобається відчувати темряву, яка живе всередині неї.

Дивіться також попередній промо-ролик серіалу «Титани», в якому Робін розповідає, чому він вирішив піти від Бетмена. Перша серія серіалу вийде на екрани 13 жовтня за українським часом.

28 вересня 2018,  01:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Робін розповідає, чому він пішов від Бетмена, у другому промо-ролику супергеройського серіалу «Титани».

Серіал «Титани» буде слідувати за Діком Грейсоном (Брентон Твейтс), першим Робіном Бетмена, який приймає рішення залишити службу у Темного лицаря і піти у сольне плавання під псевдонімом Найтвінг. Відео розкриває, що в 2002 році Дік став сиротою, втративши в один день і батька, і матір. Брюс Вейн узяв хлопчика під своє крило і навчив боротися із злочинцями, і Дік каже, що спершу захоплювався Бетменом, але потім почав помічати, що стає дуже схожим на нього, і тому вирішив піти.

Дивіться також промо-ролик «Титани», який показує зустріч Діка зі своєю заміною новим Робіном Джейсоном Тоддом (Каррен Волтерс). Прем'єра серіалу відбудеться в наступному місяці, 12 жовтня.

16 вересня 2018,  00:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній Робін зустрічає свою заміну і згадує Бетмена в промо-ролику майбутнього супергеройського серіалу «Титани».

На честь Дня Бетмена, який святкується 15 вересня, компанія DC поділилася веселим промо-роликом «Титанів» за участю Діка Грейсона (Брентон Твейтс), першого Робіна, і Джейсона Тодда (Каррен Волтерс), нового Робіна. Тут Джейсон постає у своєму супергеройському костюмі і масці й розповідає Діку, як сильно йому подобається бути помічником Бетмена — Темний лицар навіть дозволяє йому їздити на Бетмобілі. Це засмучує Діка, оскільки його ніхто не пускав за кермо цієї супергеройської машини.

В серіалі «Титани» Дік йде від Бетмена, бере собі псевдонім Найтвінг і збирає свою команду юних супергероїв, щоб боротися із злочинністю в Готемі. Прем'єра серіалу відбудеться 12 жовтня.