Оновлення, в яких згадується Джек Рейнор

2 травня 2019,  12:57 | Оновлення

Арі Астер, постановник жахаючої «Спадковості», приготував новий фільм. Цього разу на тему культів і літніх свят. Судячи з усього, очікується «Плетена людина» XXI століття, де за милими усмішками і легкими нарядами ховаються страх і смерть.

Головні герої хоррора «Сонцестояння» (Midsommer) – молода пара у виконанні Флоренс П'ю і Джека Рейнора. Вони приїжджають до Швеції, де планують відпочити і насолодитися видами природи. Попутно вони хочуть відвідати старого приятеля, який живе в невеликому селі, де якраз проходить літній фестиваль.

Незабаром з'ясовується, що зі святом пов'язаний місцевий язичницький культ і безтурботний відпочинок перетвориться на жорстоке і нещадне змагання не на життя, а на смерть.

В українському прокаті «Сонцестояння» з 18 липня.

24 липня 2018,  15:51 | Оновлення

З'явився український трейлер науково-фантастичного бойовика «Рідня» від Джонатана Бейкера та Джоша Бейкера з Джеймсом Франко, Майлс Труітт та Зоі Кравіц у головних ролях.

У центрі сюжету фільму опиняється звичайний школяр (Майлс Труітт), який випадково знаходить потужню інопланетну зброю. Незабаром за зброєю починають полювати інопланетяни, спецслужби та злочинне угруповання на чолі з кримінальним авторитетом, якому сильно заборгував брат головного героя (Джек Рейнор).

Українська прем'єра фільму «Рідня» відбудеться 13 вересня.

1 серпня 2017,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фінальний трейлер драматичного трилера «Детройт» повідомляє, що критики в захваті від нового творіння оскароносної Кетрін Бігелоу, називаючи його «найкращим фільмом року» і «фільмом, про який всі будуть говорити». Він покаже найгірші міські заворушення в історії США, які відбулися влітку 1967 року в Детройті на ґрунті расизму. Учасників тих подій втілили Джон Бойега, Вілл Поултер, Ентоні Макі, Ханна Мюррей, Джек Рейнор і Джон Красінскі.

У світовий прокат «Детройт» виходить на цьому тижні, сподіваємося, що він добереться і до українських кінотеатрів.

20 квітня 2017,  14:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Для біографічного трилера «Мозок Гіммлера зветься Гейдріхом» Джейсон Кларк і Розамунд Пайк перевтілилися в високопоставлене в Третьому Рейху подружжя-нацистів Рейнхарда і Ліну Гейдріх. Рейнхард був главою СС, гестапо та виступав архітектором «остаточного вирішення єврейського питання». Фільм повідає про те, як в 1942 році чехословацький опір вирішує здійснити одну з найбільш амбітних операцій Другої світової війни під назвою «Антропоїд»: вбити Гейдриха.

Разом з Кларком і Пайк у фільмі Седріка Жіменеса грають Міа Васиковська, Джек О'Коннелл й Джек Рейнор.