Новини серіалів, в яких згадується Джеймс Мей

18 червня 2022,  16:22 | Новини серіалів

Після успіху серіалу «Джеймс Мей: Наша людина в Японії», який вийшов у 2020 році, платформа Amazon вирішила відправити відомого британського телеведучого Джеймса Мея до... Італії. Що з цього вийшло, дивіться у новому трейлері.

Читати далі...
28 липня 2020,  14:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пізніше в цьому році знамениті шукачі пригод з Туманного альбіону Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей повернуться на наші екрани в новому спеціальному випуску шоу про автомобілі та подорожі «Гранд тур».

Читати далі...
11 грудня 2019,  02:05 | Новини серіалів

В 1 випуску 4 сезону пригодницького шоу про автомобілі (і тепер про човни) «Гранд тур» наші браві ведучі Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей будуть підкорювати води річки Меконг. вона від цього не в захваті.

Прем'єрний випуск отримав назву «Матроси» («Seamen»), і в ньому нашу трійцю очікує екстремальна подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу, якеа охопить 500 миль (805 км). Коли їх на воді застає шторм, Кларксон, Гаммонд іта Мей вирішують (майже без зіткнень) пришвартуватися у невеликого причалу і помірятися своїми катерами. Кларксон замовив собі патрульний катер з фільму «Апокаліпсис сьогодні», Гаммонд приплив на цілком сучасному швидкохідному катері, а Мей обрав судно під стать своєму характеру — річковий крейсер 1939 року.

Дивіться також веселий трейлер спецвипуску «Матроси», прем'єра якого відбудеться 14 грудня за українським часом на Amazon Prime.

24 листопада 2019,  16:46 | Новини серіалів

У мережі з'явився трейлер спецвипуску пригодницького шоу про автомобілі «Гранд тур», в якому на його ведучих Джеремі Кларксона, Річарда Гаммонда і Джеймса Мея чекають випробування на воді.

Повнометражний спецвипуск отримав назву «Матроси» («Seamen»), і в ньому знамените тріо автомобілістів пересяде на... човни. Продюсери відправляють їх у подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу, яка охопить 500 миль (805 км). На річці ці «досвідчені мандрівники». як вони самі себе називають, будуть потрапляти в різні комічні, захоплюючі і небезпечні ситуації, включаючи зіткнення на воді з човнами місцевих жителів, а також традиційно підколювати один одного, причому в найбільш недоречний момент.

Прем'єра спецвипуску «Гранд туру» відбудеться 13 грудня, а його 4 сезон вийде на екрани в 2020 році, але точна дата його прем'єри поки не розкривається.

11 серпня 2018,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні популярного автомобільного шоу «Гранд тур» Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд та Джеймс Мей будуть ганяти по дорогах Піднебесної.

Читати далі...
8 липня 2018,  01:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нових серіях автомобільного шоу «Гранд тур» з'явиться паркувальник з розкішними вусами, який підозріло нагадує ведучого Джеремі Кларксона.

Читати далі...
28 жовтня 2017,  21:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей повернулися в свій тент для зйомок 2 сезону автомобільного шоу «Гранд Тур».

Читати далі...