Новини, в яких згадується Джеймс Мей

18 червня 2022,  16:22 | Новини серіалів

Після успіху серіалу «Джеймс Мей: Наша людина в Японії», який вийшов у 2020 році, платформа Amazon вирішила відправити відомого британського телеведучого Джеймса Мея до... Італії. Що з цього вийшло, дивіться у новому трейлері.

Читати далі...
28 липня 2020,  14:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пізніше в цьому році знамениті шукачі пригод з Туманного альбіону Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей повернуться на наші екрани в новому спеціальному випуску шоу про автомобілі та подорожі «Гранд тур».

Читати далі...
11 грудня 2019,  02:05 | Новини серіалів

В 1 випуску 4 сезону пригодницького шоу про автомобілі (і тепер про човни) «Гранд тур» наші браві ведучі Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд і Джеймс Мей будуть підкорювати води річки Меконг. вона від цього не в захваті.

Прем'єрний випуск отримав назву «Матроси» («Seamen»), і в ньому нашу трійцю очікує екстремальна подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу, якеа охопить 500 миль (805 км). Коли їх на воді застає шторм, Кларксон, Гаммонд іта Мей вирішують (майже без зіткнень) пришвартуватися у невеликого причалу і помірятися своїми катерами. Кларксон замовив собі патрульний катер з фільму «Апокаліпсис сьогодні», Гаммонд приплив на цілком сучасному швидкохідному катері, а Мей обрав судно під стать своєму характеру — річковий крейсер 1939 року.

Дивіться також веселий трейлер спецвипуску «Матроси», прем'єра якого відбудеться 14 грудня за українським часом на Amazon Prime.

24 листопада 2019,  16:46 | Новини серіалів

У мережі з'явився трейлер спецвипуску пригодницького шоу про автомобілі «Гранд тур», в якому на його ведучих Джеремі Кларксона, Річарда Гаммонда і Джеймса Мея чекають випробування на воді.

Повнометражний спецвипуск отримав назву «Матроси» («Seamen»), і в ньому знамените тріо автомобілістів пересяде на... човни. Продюсери відправляють їх у подорож по річці Меконг через В'єтнам і Камбоджу, яка охопить 500 миль (805 км). На річці ці «досвідчені мандрівники». як вони самі себе називають, будуть потрапляти в різні комічні, захоплюючі і небезпечні ситуації, включаючи зіткнення на воді з човнами місцевих жителів, а також традиційно підколювати один одного, причому в найбільш недоречний момент.

Прем'єра спецвипуску «Гранд туру» відбудеться 13 грудня, а його 4 сезон вийде на екрани в 2020 році, але точна дата його прем'єри поки не розкривається.

11 серпня 2018,  02:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 3 сезоні популярного автомобільного шоу «Гранд тур» Джеремі Кларксон, Річард Гаммонд та Джеймс Мей будуть ганяти по дорогах Піднебесної.

Читати далі...
8 липня 2018,  01:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нових серіях автомобільного шоу «Гранд тур» з'явиться паркувальник з розкішними вусами, який підозріло нагадує ведучого Джеремі Кларксона.

Читати далі...
1 грудня 2017,  20:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова трійця автолюбителів повертається з новими пригодами в трейлері 2 сезону шоу «Гранд Тур».

У нових серіях Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей будуть спускатися по засніжених горах в легкових автомобілях, проїдуться по розбитим дорогам в бюджетних авто, по шикарним трасам в нових суперкарах й випадково зламають літак; у Джеремі знову будуть проблеми з запалюванням; Річард звалиться з мопеда в величезну брудну калюжу; Джеремі і Джеймс протестують черговий водний автомобіль; а також вони будуть традиційно підколювати один одного.

Прем'єра 2 сезону «Гранд Тур» відбудеться 8 грудня.

28 жовтня 2017,  21:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джеремі Кларксон, Річард Хаммонд і Джеймс Мей повернулися в свій тент для зйомок 2 сезону автомобільного шоу «Гранд Тур».

Читати далі...
4 жовтня 2016,  13:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведучий «Дуже пізнього шоу» Джеймс Корден влаштував касту «Гранд Туру» в особі Джеремі Кларксона, Річарда Хаммонда і Джеймса Мея справжнє випробування, змусивши їх проїхати по треку якомога швидше, відповідаючи при цьому на найрізноманітніші та найкаверзні питання.

Прем'єра нового автомобільного шоу від колишніх ведучих «Топ Гір» відбудеться 18 листопада.