Новини, в яких згадується Сем Рейд

6 серпня 2022,  10:25 | Новини серіалів

У мережі з'явився перший трейлер очікуваного серіалу «Інтерв'ю з вампіром», де одну з ключових ролей зіграє актор Джейкоб Андерсон, він же Сірий хробак з хітового фентезі «Гра престолів».

Читати далі...
9 серпня 2019,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Венеціанського кінофестивалю в мережі з'явився перший кадр екранізації роману Дж. М. Кутзее «В очікуванні варварів», в якій зіграє номінант на премію «Оскар» і зірка франшизи «Пірати Карибського моря» Джонні Депп.

Читати далі...
15 серпня 2017,  01:54 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося атмосферний трейлер британського детективного трилера «Голем Лаймхауса», де володар «Золотого глобуса» Білл Найї полює на серійного вбивцю в вікторіанському Лондоні. Жителі небезпечного району міста під назвою Лаймхаус приходять в жах від жорстоких вбивств, і вважають, що в них замішаний голем — глиняна істота з міфології, що оживає за допомогою магії. І тут за справу береться інспектор Кілдер, допомагати якому буде свідок Ліззі Крі у втіленні зірки «Мотеля Бейтсів» Олівії Кук.

Українська прем'єра «Голема Лаймхауса», де також з'являться Едді Марсан, Дуглас Бут, Марія Вальверде і Сем Рейд, очікується в жовтні.