Новини фільмів, в яких згадується Обрі Плаза

10 листопада 2020,  15:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриси Крістен Стюарт і Маккензі Девіс грають закохану пару, якій доводиться пережити Різдво зі злегка гомофобною сімейкою, в першому трейлері святкової кінострічки «Щаслива пора» («Happiest Season»).

Читати далі...
5 вересня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На календарі тільки вересень, але Крістен Стюарт вже готується до Різдва у колі своєї дівчини і сім'ї на перших кадрах романтичної картини «Найщасливіший сезон», чия прем'єра очікується на початку 2021 року.

Читати далі...
17 червня 2019,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося українські трейлери мультфільмів «Крижане серце 2» і «Уперед», горора «Доктор Сон», мелодрами «Дощовий день у Нью-Йорку» і фільму «План втечі 3», а також нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» та бойовика «Форсаж: Гоббс та Шоу».

Читати далі...
7 червня 2019,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережі з'явився дебютний фрагмент фільму жахів «Дитячі ігри», де в оригіналі ляльку-маніяка Чакі озвучує зірка франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл.

Стрічка Ларса Клевберга «Дитячі ігри» буде рімейком фільму жахів 1988 року на сучасний лад. Карен Берклі (Обрі Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, яка за допомогою програми може підключатися до іншої техніки в домі. Але дуже скоро хлопчик пошкодує, що вони з мамою віддали будинок в розпорядження божевільного Чакі.

Раніше на тижні вийшов український трейлер горора «Дитячі ігри», який повідомив, що він прибуде в кінотеатри України 20 червня.

18 квітня 2019,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час пограти. Зірка «Зоряних воєн» Марк Гемілл озвучує ляльку-маніяка Чакі у другому трейлері горора Ларса Клевберга «Дитячі ігри».

Рімейк фільму «Дитячі ігри», який вийшов у 1988 році, розповість про те, як молода мама Карен Берклі (Обрі Плаза) дарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, що за допомогою програми може контролювати всі електричні прилади в будинку. Але це лише полегшує ляльці-маніяку Чакі (Гемміл) влаштувати в місті свої смертельні ігри.

Українських глядачів Чакі лякатиме в кіно влітку.

9 лютого 2019,  01:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалів «Легіон» і «Парки і зони відпочинку» Обрі Плаза дарує своєму сину вбивчу іграшку в першому трейлері фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор режисера Ларса Клевберга ґрунтується на класичному слешері 1988 року «Дитячі ігри», який заснував відому франшизу жахів про ляльку-маніяка Чакі. Він розповість про те, як молода мати Карен Берклі (Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку від корпорації Kaslan, і незабаром ця лялька оживає та відправляється всіх убивати.

Прем'єра «Дитячих ігор» відбудеться влітку. У фільму поки немає дати виходу в український прокат, стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

6 лютого 2019,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Засновник корпорації Kaslan оголошує про випуск на ринок своєї нової іграшки для дітей, яка стане «їх найкращим другом», у вірусному промо-ролику майбутнього фільму жахів «Дитячі ігри».

Горор «Дитячі ігри» («Child's Play») буде рімейком фільму «Дитячі ігри», який у 1988 році поклав початок франшизі про страшну ляльку-маніяка Чакі. Згідно з офіційним синопсисом рімейка, у ньому молода мати Карен Берклі (Обрі Плаза) подарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну ляльку, не підозрюючи, що ця лялька буде не просто живою, а ще й з кровожерними нахилами.

Офіційний трейлер «Дитячих ігор» вийде у цей четвер, 7 лютого.

Світова прем'єра картини Ларса Клевберга відбудеться у червні.

18 серпня 2018,  02:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки серіалу «Легіон» Обрі Плаза і Джемейн Клемент возз'єднуються в трейлері божевільної комедії «Вечір з Беверлі Лафф Лінн».

Нещасливий шлюб Лулу Денжер (Плаза) з Шейном Денжером (Еміль Хірш) опиняється в небезпеці, коли в місто прибуває загадковий чоловік з минулого Лулу, щоб виступити на події під назвою «Вечір з Беверлі Лафф Лінн: Тільки одна чарівна ніч», і дівчина готова на все, щоб туди потрапити.

Роль таємничого Беверлі Лаффа Лінна виконує Крейг Робінсон.

Комедія Джима Хоскіна була представлена на початку року на кінофестивалі «Санденс». У світовий прокат фільм вийде у жовтні.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...