Оновлення, в яких згадується Кріс Претт

12 червня 2019,  14:16 | Оновлення

Кінокомпанія Disney спільно зі студією Pixar зняли мульт-квест «Уперед», головними героями якого стали тролі, ельфи, ручні дракони та звичайно ж єдинороги.

Мультфільм розповідає про світ міфічних істот, до якого дісталася цивілізація. Два брати-ельфи вирішують відправитися у подорож в пошуках справжньої стародавньої магії, яка зникла з їхнього міста.

Головних героїв в оригінальній стрічці озвучили Том Голланд та Кріс Претт. Мультфільм «Вперед» вийде в український прокат 5 березня 2020 року.

4 квітня 2019,  15:55 | Оновлення

Вийшов український трейлер вестерна Вінсента Д'Онофріо «Біллі Кід».

Сюжет являє собою переосмислення класичної стрічки «Пет Герріет і Біллі Кід». Хлопчик-підліток Ріо (Джейк Шур) зв'язується з головним злочинцем Дикого Заходу, Біллі Кідом (Дейн ДеХаан), щоб помститися своєму дядькові (Кріс Пратт) за смерть батька і врятувати сестру. Втягнутий в суворе протистояння між бандитом і його ворогом-шерифом Петом Герреттом (Ітан Хоук), Ріо намагається вибрати правильну сторону і вирішити, ким він же все-таки стане: злочинцем або людиною доблесті.

Фільм «Біллі Кід» з'явиться в кінотеатрах 2 травня.

19 квітня 2018,  14:16 | Оновлення

Представляємо другий український трейлер фільму «Світ Юрського періоду 2».

Продовження американського науково-фантастичного фільму 2015 року «Світ Юрського періоду». На острові Ісла-Нублар, де не так давно розташовувався парк розваг з динозаврами, править дика природа. Але без людей все далеко не так спокійно, як могло б здаватися. Засновники парку вирішили побудувати його попри активний вулкан, розташований у серці острова. Вулкан прокинувся та ризикує затопити острів у лаві. Керуюча парку Клер Дерінг (Брайс Даллас Говард) вмовляє дресирувальника Оуена Греді (Кріс Пратт) повернутися у колишній парк та врятувати динозаврів від неминучої загибелі.

Українська прем'єра відбудеться 7 червня.

8 грудня 2017,  13:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер пригодницької картини «Світ Юрського періоду 2» від продюсера Стівена Спілберга.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», де відкриття нового парку з динозаврами пройшло за небезпечним сценарієм «Парку Юрського періоду», повертаються Кріс Претт і Брайс Даллас Говард, які знову вирішують відправитися на острів, населений давніми істотами. Але рятувати вони будуть не людей, а динозаврів, адже їх острів ось-ось вибухне. Також в трейлері з'являється зірка франшизи Джефф Голдблюм та новачок Джастіс Сміт.

Дивимося відео про зйомки «Світ Юрського періоду 2», яке показує, як створювалися динозаври. У кіно фільм прибуде 7 червня 2018 року.

8 грудня 2017,  10:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Життя завжди знаходить спосіб в першому трейлері пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2».

Колишній морський піхотинець і дресирувальник Овен Грейді (Кріс Претт) та адміністратор другого сумнозвісного парку розваг Клер Дірінг (Брайс Даллас Говард) відправляються назад на острів, який скоро вибухне, щоб врятувати звідти динозаврів. Але доктор Ян Малкольм (Джефф Голдблюм) попереджає, що динозаври були тут задовго до нас, і якщо ми не будемо обережні, вони знову захоплять планету.

Українська прем'єра фільму Хуана Антоніо Байони очікується 7 червня 2018 року.

7 грудня 2017,  03:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні виходу трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2» його творці поділилися пізнавальним відео, що разом з коментарями акторів розкриває нові кадри фільму й різні закулісні секрети.

Кріс Претт каже, що тут він показує свою кращу гру, і повідомляє епічний сюжетний поворот — вони збираються буквально підірвати острів; Брайс Даллас Говард обіцяє, що «Світ Юрського періоду 2» відправить «цю історію туди, куди вона ще не заходила»; а продюсер Колін Треворроу зазначає, що «цей фільм буде інакшим, дуже напруженим й видовищним». Також відео демонструє дуже реалістичних аніматронних динозаврів і показує підводні зйомки, в яких брали участь Претт і Говард. І на якусь мить тут з'являється Джефф Голдблюм в своєму культовому образі математика-хаосолога Яна Малкольма з «Парку Юрського періоду».

Повноцінний трейлер «Світу Юрського періоду 2» вийде в Америці ввечері в четвер, коли в Україні вже настане п'ятниця. Чекаємо з нетерпінням.

5 грудня 2017,  03:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Колін Треворроу опублікував другий тизер майбутнього трейлера пригодницької фантастики «Світ Юрського періоду 2». У ньому герої Кріса Претта і Брайс Даллас Ховард обережно відкривають фуру, в якій лежить сплячий динозавр. І, дивлячись на нього, Претт обіцяє, що «це буде круто».

Перший трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. Українська прем'єра «Миру Юрського періоду 2» відбудеться 7 червня 2018 року.

4 грудня 2017,  14:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Претт тікає від динозаврів в першому тизері майбутнього офіційного трейлера фільму «Світ Юрського періоду 2», що прибуде на цьому тижні.

У сиквелі «Світу Юрського періоду», який вийшов на екрани в 2015 році і заробив в світовому прокаті $1,7 млрд, колишній морський піхотинець Овен Грейді і адміністратор другого сумнозвісного парку розваг з динозаврами Клер Діринг, в образі якої повертається Брайс Даллас Ховард, зустрінуть нові жахливі види гігантських динозаврів.

Повноцінний трейлер прибуде в четвер за американським часом, так що у нас він може з'явитися в п'ятницю. В український прокат фільм Хуана Антоніо Байони вийде 7 червня 2018 року.

4 вересня 2017,  17:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися класною вирізаною сценою з супергеройського екшену «Вартові Галактики 2». У ній Его (Курт Рассел) показує Пітеру (Кріс Претт), Гаморі (Зої Салдана) і Дракса (Дейв Батіста) свою версію монумента на честь їх битви з Ронаном (Лі Пейс) на Ксандарі, яка відбулася у фіналі першого фільму і зробила їх Вартовими Галактики. Але цей пам'ятник подобається далеко не всім.

Невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. Фільм Джеймса Ганна вже вийшов на Blu-ray.

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

18 липня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на те, що зйомки супергеройського екшену «Месники: Війна нескінченності» проходять в суворій секретності, заради благодійності Omaze Роберту Дауні мол. дозволили трохи побігати по знімальному майданчику з камерою. В результаті ми побачили не тільки його трейлер, а й Тома Голланда в костюмі для зйомок з використанням технології захоплення руху, чудові зелені «краєвиди», на яких вони знімаються, і дублера Кріса Претта.

На вихідних каст цього епічного проекту зібрався разом на D23 Expo. Опис першого тизеру «Месників: Війна нескінченності» ви знайдете тут.

15 травня 2017,  13:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді розвелося чимало талановитих красенів Крисов: Кріс Еванс, Кріс Гемсворт, Кріс Претт та Кріс Пайн, останній з яких недавно вперше став ведучим шоу «Суботнім вечором в прямому ефірі», де й вирішив пояснити публіці, чим він відрізняється від своїх колег-тезок.

У червні Пайна можна буде побачити на великому екрані в «Диво-жінці», де він втілює Стіва Тревора (не Стіва Роджерса!).

13 травня 2017,  12:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вже подивилися «Вартових Галактики 2»? Пам'ятаєте той крутий момент? Що, не можете вибрати один з них? Ось і Кріс Претт з Дейвом Батістою теж не знають, який момент виділити з усієї маси крутих епізодів свого супергеройского екшену, що і обговорюють у смішному промо-ролику.

У минулому відео Претт назвав біцепси Батісти найкращий на реквізитом «Вартових Галактики 2».

11 травня 2017,  18:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В промо-ролику супергеройського екшену «Вартові Галактики 2» Кріс Претт показує його крутий реквізит, включаючи бластери Зоряного лорда та малюка Грута, але найкращим реквізитом, на його думку, є біцепси Дейва Батісти, якого Претт тут же озброює кинджалами Дракса й тікає з ним гратися.

Новий фрагмент «Вартових Галактики 2», де Дракс дає Пітеру Квіллу любовну пораду, дивіться тут.