Оновлення, в яких згадується Рамі Малек

3 вересня 2020,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені! Прибув довгоочікуваний другий трейлер шпигунського екшену «007: Не час помирати», режисером якого виступає Кері Фукунага, який працював над хітовим серіалом «Справжній детектив».

Читати далі...
22 серпня 2018,  14:21 | Оновлення

Поспішаємо поділитися українським трейлером кримінальної драми «Метелик» від режисера Міхаеля Ноера.

Головний герой фільму – дрібний злочинець Анрі Шарьєр (Чарлі Ганнем) – отримав довічне ув'язнення за вбивство, якого не скоював, і був відправлений на каторгу на острів Диявола, розташований у Французькій Гвіані. Подружившись з ув'язненим на ім'я Луї Дега (Рамі Малек), який відбуває покарання за фінансові афери, Анрі вирішує втекти. Але всі його спроби втечі виявляються невдалими. Незважаючи на це, Анрі не втрачає надії і продовжує мріяти про свободу.

Українська прем'єра фільму «Метелик» відбудеться 27 вересня.

5 серпня 2017,  00:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премій «Золотий глобус» і «Еммі» «Пан Робот» обзавівся тизер-трейлером до свого 3 сезону, в якому Леонард Коен читає слова своєї пісні «Демократія». Він показує Нью-Йорк під час воєнного стану і обіцяє дуже жорстокий сезон. На екрані безмовно кричить Елліот (Рамі Малек), Дарлін (Карлі Чаікін) намагається сховатися, Анджела (Портія Даблдей) приміряє на себе маску пана Робота, Дом (Грейс Гаммер) цілиться в когось із пістолета, а також тут з'являється новий персонаж, якого звуть Ірвінг (Боббі Каннавале).

Прем'єра 3 сезону, де також повертаються Крістіан Слейтер, Мартін Волстром, Стефані Корнеліуссен і Б.Д. Вонг, відбудеться 11 жовтня.

21 червня 2017,  17:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий загадковий трейлер драматичного трилеру «Погане серце Бастера» із зіркою «Пана Робота» Рамі Малеком в головній ролі. Він втілює сім'янина Бастера, котрий працює консьєржем в готелі, чиє життя кардинально змінює зустріч з волоцюгою, одержимим теорією змови. Хлопець переймається його ідеями, залишає родину й роботу та вирішує сховатися в диких хащах. Але що з цього є реальністю?

Режисером кінокартини виступила Сара Адіна, яка зняла фрагмент антології «Жахливі свята».

17 травня 2016,  13:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер 2 сезону минулорічного хіта «Містер Робот» показує справжнє обличчя революції.

«Ось, як виглядає революція.»

У нових серіях повернуться Рамі Малек, Крістіан Слейтер, Карлі Чаікін, Портія Даблдей, Мартін Волстром, Стефані Корнеліуссен, Майкл Крістофер і Грейс Гаммер.

Прем'єра 2 сезону відбудеться 13 липня.