Новини, в яких згадується Амандла Стенберг

17 квітня 2024,  17:13 | Новини серіалів

Юна акторка Дафні Кін продовжує підкорювати Голлівуд. Незабаром вона зіграє ключову героїню у новому науково-фантастичному серіалі «Аколіт», події якого розгортаються у світі «Зоряних воєн».

Читати далі...
19 березня 2024,  20:40 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Disney Plus поділилася офіційним трейлером свого майбутнього серіалу «Аколіт», події якого будуть розвиватися у всесвіті «Зоряні війни».

Читати далі...
12 серпня 2022,  19:27 | Новини фільмів

Через місяць, 15 вересня, в український прокат вийде молодіжний слешер «Тіло, тіло, тіло» («Bodies Bodies Bodies») із зіркою фільму «Голодні ігри» Амандлою Стенберг у головній ролі. Його режисеркою стала Галіна Рейн.

Читати далі...
13 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг знову має боротися за виживання у свіжому трейлері молодіжного горору «Тіло, тіло, тіло» («Bodies Bodies Bodies»), де також знялися зірка «Хоббіта» Лі Пейс та зірка «Бората 2» Марія Бакалова.

Читати далі...
15 квітня 2020,  17:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер оскароносного мюзиклу «Ла-Ла Ленд» Дем'єн Шазелл повертається до теми джазу в своєму новому серіалі «Вир», трейлер якого учора представив стримінговий сервіс Netflix.

Читати далі...
18 серпня 2018,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка науково-фантастичного фільму «Темні уми» присвячена зворушливим стосункам його головних героїв Рубі і Ліама, які мають суперздібності.

У світі, де більша частина дітей загинула від загадкової хвороби, а ті, хто вижив, отримали надздібності різних рівнів, 16-річна Рубі (Амандла Стенберг з «Голодних ігор») є однією з найбільш небезпечних представниць свого покоління, оскільки вміє читати думки і контролювати розум інших людей. Уряд хоче її знищити, тому вона тікає з концтабору, і на волі зустрічає хлопця з телекінетичними здібностями на ім'я Ліам (Харріс Дікінсон). Між ними виникає довіра і негайна хімія, і поки вони борються за виживання, хлопець та дівчина починають закохуватися один в одного.

Читайте нашу рецензію на фільм «Темні уми», який ви все ще можете застати в українських кінотеатрах. Режисером картини виступає Дженніфер Ю.

6 серпня 2018,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми» показує один з найбільш зворушливих моментів фільму танець Рубі та Ліама на вечірці в безпечному таборі у лісі.

Рубі (Амандла Стенберг) та Ліам (Гарріс Дікінсон) є одними з небагатьох дітей, які пережили жахливу епідемію і згодом отримали суперздібності. Уряд закрив їх у таборах, але Рубі вдалося втекти, після чого вона познайомилася з Ліамом та його друзями Чабсом (Скайлан Брукс) і Зу (Мія Чех). Опинившись у безпеці, герої вирішують на деякий час забути про проблеми і просто побути дітьми. Рубі та Ліам мило розмовляють, після чого хлопець кличе головну героїню потанцювати і каже їй в танці, яка вона гарна.

Читайте нашу рецензію на фільм «Темні уми», який місцями нагадує франшизу «Люди Ікс» та вийшов в український прокат минулого тижня, 2 серпня.

Квитки на сеанси «Темні уми» ви знайдете в нашій афіші.

3 серпня 2018,  19:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після завершення молодіжних франшиз-антиутопій «Голодні ігри», «Той, що біжить лабіринтом» і передчасного закінчення «Дивергента» Голлівуд продовжує шукати нову хітову історію про тінейджерів, що живуть в недалекому майбутньому і борються з системою. Новою спробою запустити чергову серію фільмів стала екранізація роману-бестселера Александри Брекен «Темні уми», в якій більшість дітей загинуло від загадкової епідемії, а ті, що вижили – знайшли надздібності, і уряд автоматично вважає їх загрозою...

Читати далі...
30 липня 2018,  18:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося дебютний фрагмент науково-фантастичного екшену «Темні уми», чий сюжет нагадує супергеройський серіал «Обдаровані».

Читати далі...
21 липня 2018,  02:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми» будуть відбуватися у світі, де діти мають суперздібності різних рівнів.

Читати далі...
16 липня 2018,  22:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг грає дівчину з суперздібностями у другому трейлері науково-фантастичної картини «Темні уми», екранізації роману Александри Бракен.

Події фільму відбуваються в недалекому майбутньому в США, де жахлива епідемія вбила більшість дітей, а ті, хто вижив, отримали надздібності. Уряд оголошує їх загрозою і замикає в таборах, але 16-річна Рубі (Стенберг), яка є однією з наймогутніших представниць свого покоління, тікає зі свого табору та приєднується до групи тінейджерів у бігах. Незабаром діти, яким швидко довелося подорослішати, розуміють, що вони не можуть тікати вічно, і разом вирішують почати революцію заради свого майбутнього.

Дивіться офіційний український трейлер «Темні уми». У кіно з 2 серпня.

2 липня 2018,  00:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений український ТБ-ролик прийдешнього супергеройського екшену «Людина-мураха та Оса», нові українські трейлери фільмів «Хижак» і «Море спокуси», а також свіжі трейлери картин «Будинок з годинником у стінах», «Праведник 2» і «22 милі», які вийдуть в український прокат влітку і восени.

Читати далі...
27 червня 2018,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Ти один з нас?»

Кінокомпанія 20th Century Fox опублікувала в мережі вірусний промо-ролик науково-фантастичного екшену Дженніфер Ю «Темні уми».

Події екранізації роману Александри Бракен розвиваються в недалекому майбутньому, де у тінейджерів загадковим чином з'явилися надприродні здібності. Головною героїнею історії виступає 16-річна Рубі (зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг), одна з наймогутніших тінейджерів. Вона тікає зі свого табору і приєднується до інших дітей, які шукають притулок. Разом вони вирішують використовувати свої сили, щоб чинити опір та відвоювати своє майбутнє.

Дивіться також український трейлер «Темні уми». У кіно з 2 серпня.

26 червня 2018,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Голодних ігор» Амандла Стенберг виступає проти жорстокості поліції в офіційному трейлері драматичної картини «Ненависть, яку ви породжуєте».

Ґрунтуючись на визнаному романі-бестселері афроамериканської письменниці Енджі Томас, «Ненависть, яку ви породжуєте» розповідає історію дівчини-підлітка Старр Картер (Стенберг). Вона постійно намагається знайти баланс між двома світами: бідним, в основному чорним районом, де вона народилася і живе, й багатою, в основному білою школою, де вона вчиться. Все ускладнюється, коли Старр стає свідком того, як поліцейський вбиває її найкращого друга. Тепер, зіткнувшись із тиском з усіх боків громадськості, Старр повинна знайти свій голос і встати на захист того, що правильно.

Світова прем'єра фільму Джорджа Тіллмана мол., де також зіграють Коммон, Ентоні Макі, Реджина Голл, Іса Рей та Кей Джей Апа, відбудеться в жовтні.

2 квітня 2018,  00:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулий тиждень порадував нас новими трейлерами до фільмів «Титан», «Кінцева» та «Темні уми», розширеним ТБ-роликом блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» і повноцінним трейлером 2 сезону серіалу «Світ Дикого Заходу».

Читати далі...