Новини серіалів, в яких згадується Кетрін Ньютон

4 травня 2019,  00:04 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Шість місяців тому ми були дітьми, а тепер ми стали такими». Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером свого нового драматичного серіалу «Суспільство» з Рейчел Келлер і Кетрін Н'ютон в головних ролях.

Рейчел Келлер з серіалу «Легіон» та Кетрін Н'ютон з фентезі «Детектив Пікачу» втілюють в «Суспільстві» двох сестер, які разом зі своїми однолітками опинилися відрізаними від решти світу і своїх батьків. Вони намагаються побудувати свій новий світ, але незабаром все обертається хаосом і доходить до кровопролиття.

Весь 1 сезон серіалу «Суспільство», творцем якого виступає сценарист Крістофер КейзерТиран», «Останній магнат»), стане доступним для перегляду на Netflix через тиждень, 10 травня.

4 квітня 2019,  21:56 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кетрін Н'ютон з хітового серіалу «Велика маленька брехня» опиняється в епіцентрі небезпечного хаосу, який створює молодь, в тизер-трейлері драматичного серіалу «Суспільство».

Події серіалу «Суспільство» («The Society») розвиваються в сучасному світі, де зникли всі дорослі. У трейлері перелякана дівчина Еллі (Н'ютон) дзвонить на автовідповідач своєї мами і з тривогою в голосі просить її забрати. Вона каже, що минуло 9 днів з тих пір, як вони з друзями залишилися самі. Спочатку вони думали, що буде весело самим розпоряджатися своїм життям, але поступово свобода і безкарність вдарили тінейджерам в голову, і вони стали грати з вогнем, що призвело до жахливих наслідків.

Саундтреком трейлері стала пісня «Bury a Friend» у виконанні Біллі Айліш.

Прем'єра 1 сезону «Суспільства» на Netflix відбудеться 10 травня.

8 січня 2019,  21:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кінці тижня на телеканалі «Інтер» відбудеться українська прем'єра хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня», чий дебютний сезон отримав 4 премії «Золотий глобус».

Читати далі...
14 січня 2018,  17:51 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Героїні спін-оффу «Блудні сестри» об'єднуються в новому промо-ролику 10 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Коли Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) пропадають, шериф Джоді Міллс (Кім Родс) дзвонить Клер Новак (Кетрін Ньютон) і просить її приїхати, щоб розшукати Вінчестерів. Поки вони шукають ловця снів Кайю (Ядіра Гевара-Пріп), яка відкрила розрив, Джоді переживає щодо страшного видіння Пейшенс (Кларк Бако).

«Надприродне» повернеться на екрани 19 січня за українським часом.