Новини, в яких згадується Келсі Греммер

9 січня 2021,  11:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний український постер гостросюжетного трилера «Острів Гренд-Айл» («Grand Isle») з Ніколасом Кейджем у головній ролі, який повідомляє, що його прем'єра в українських кінотеатрах відбудеться 25 лютого.

Читати далі...
25 липня 2020,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанії DreamWorks і Netflix представили трейлер свого нового фентезійного мультсеріалу «Чарівники: Казки Аркадії», творцем якого виступає лауреат премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
25 червня 2018,  19:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня вийшов офіційний трейлер кінокартини «Крід 2» та новий трейлер фантастичного трилера «Мег», а також розширені українські ТБ-ролики супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», мультфільму «Монстри на канікулах 3» та екшену «Хмарочос».

Читати далі...
19 червня 2018,  00:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер драматичної комедії «Like Father» («Як батько»), головну роль в якій виконує зірка серіалів «Вероніка Марс» і «В кращому світі» Крістен Белл.

Белл втілює жінку-трудоголіка, яку наречений залишає біля вівтаря. На додаток на зірване весілля заявляється її батько-трудоголік (володар 3 премій «Золотий глобус» Келсі Греммер), якого вона не бачила з 5 років; а після вони напиваються і вирішують відправитися разом в круїз, в який героїня повинна була поїхати з чоловіком на честь медового місяця. На кораблі дочка й батько повинні пройти складний шлях, щоб знайти спільну мову і стати справжньою родиною.

Також в «Like Father» з'явиться Сет Роген, відомий завдяки комедіям «Це кінець» і «Сусіди. На стежці війни».

Прем'єра повнометражного дебюту Лорен Міллер на Netflix відбудеться 3 серпня.

7 червня 2017,  18:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «Останній магнат», заснований на однойменному романі Френсіса Скотта Фіцджеральда, перенесе глядача в Золоту епоху Голлівуду, де молодий продюсер Монро Стар (Метт Бомер) буде боротися за створення свого кіношедевру з главою кіностудії Петом Бреді (Келсі Греммер). І по ходу справи Стар допомагає дочці свого начальника Сесилії Бреді (Лілі Коллінз) стати продюсером.

Прем'єра серіалу від оскарівського номінанта Біллі Рея відбудеться 28 липня на Amazon Prime.

11 жовтня 2016,  23:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділилися повноцінним трейлером мультсеріалу «Мисливці на тролів», екранізації однойменної книги відомого фантазера Гільєрмо дель Торо. Він розповість про звичайного тінейджера Джима, який відкриває, що поруч існує цілий світ тролів, і тепер він зі своїми незвичайними друзями повинен захищати його та своє містечко від монстрів. На додачу, двох тролів тут озвучують Рон Перлман та Келсі Греммер.

Детальніше про мультфільм читайте тут.

22 лютого 2015,  15:04 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

За день до церемонії «Оскар» традиційно роздають «Золоті малини», відзначаючи найгірші фільми і акторів минулого року. Найгіршим фільмом в цей раз визнали «Врятувати Різдво».

Лідерами серед лауреатів виявилася сімейна комедія «Врятувати Різдво», яка зараз знаходиться на останньому місці за оцінками користувачів сайту IMDB з рейтингом в 1,5. «Врятувати Різдво» стало Найгіршим фільмом з Найгіршим сценарієм, а Кірк Камерон, що зіграв у ньому, став Найгіршим актором і разом зі своїм его – Найгіршим екранним дуетом.

Найгіршим режисером визнали Майкла Бея за «Трансформери: Епоха винищення», які були номіновані 7 разів.

Зате в очах «Золотої малини» нарешті реабілітувався Бен Аффлек, який від переможця «Золотої малини» «Джильї» пройшов шлях до улюбленця «Оскара» за «Арго» і «Загублену».

Читати далі...
21 травня 2013,  14:24 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Голлівуд, Каліфорнія – Майкл Бей та Paramount Pictures сьогодні оголосили, що китайську актрису Лі БінбінОселя зла: відплата») затвердили на роль в стрічці «Трансофрмери 4». Актриса приєднується до Марка Волберга, Стенлі Туччі, Келсі Греммер, Джека Рейнора, Ніколя Пелтца та Софії Майлз в четвертій частині успішної фантастичної франшизи, основаної на персонажах компанії Hasbro. Фільм запланований до прокату 27 червня 2014 року.

«Я радий, що до нас приєдналася Лі Бінбін і що ми зніматимемо частину фільму в її рідному Китаї. Мене завжди надихала робота з найкращими акторами, а склад нашої стрічки саме таким і є», - говорить Майкл Бей.

Останні фільми, в яких знялася актриса, є хітами в Китаї – стрічка режисера Цу Харка «Детектив Ді і таємниця фантомного полум’я» та , «1911». Вона почала працювати і в американському кіно, нещодавно знявшись в стрічці Пола Андерсона «Оселя зла: відплата», а до того – в фільмі «Сніжна квітка і таємничий вітер», а також «Заборонене королівство». Журнал Variety назвав її «азіатською зіркою року», що відзначали в Лос-Анджелесі минулого місяця. Лі представляють компанії UTA та Li Bingbing Studio.

«Я страшенно рада працювати з Майклом Беєм. «Трансформери» справили вплив на багато поколінь китайців, а франшиза повнометражних фільмів має дуже велику фанатську базу. Я щаслива приєднатися до цього міжнародного проекту. Дякую Paramount за запрошення!» - Лі Бінбін.

Paramount, China Movie Channel та Jiaflix Enterprises в квітні оголосили угоду про співпрацю по зйомках «Трансформерів 4» в Китаї. Відповідно до угоди, China Movie Channel, а також державна теле-радіо-адміністрація (SARFT), співпрацюватимуть з Paramount та сприятимуть зйомкам стрічки в Китаї. В китайський прокат фільм вийде також 27 червня 2014 року. Сторони також домовились співпрацювати і по іншим напрямкам щодо «Тарнсформерів 4», в тому числі по вибору локацій в Китаї, театральному промоушену, а також можливим пост-продакшн активностям в Китаї і кастингу акторів.

Дана угода являє собою перший випадок співпраці China Movie Channel із західною кіностудією.

«Ми раді, що міс Лі Бінбін зніметься в крупній ролі в «Тарнсформерах 4», надзвичайно успішній світовій франшизі, - говорить Йан Хаомінь, президент China Movie Channel. – Міс Лі відома талановита китайська актриса, яка має багато фанів в Китаї. В її арсеналі є також багато успішних проектів з China Movie Channel та M1905.com. Ми бажаємо їй успіху та любові світової аудиторії, яка безперечно оцінить її талант».

Зйомки проходитимуть на численних локаціях в США та Китаї. Режисер стрічки Майкл Бей. Продюсери: Лоренцо ді Бонавентура, Дон Серфі, Том ДеСанто та Йан Брайс. Виконавчі продюсери: Стівен Спілберг, Майкл Бей, Браян Голднер та Марк Варадіан. Сценарій Ерена Кругера на основі персонажів компанії Hasbro.

Третій фільм, «Трансформери: темний бік місяця» є п’ятим фільмом усіх часів в рейтингу по касовим зборам - $1.124 мільярди в світовому бокс-офісі.