Новини, в яких згадується Даша Астаф'єва

19 жовтня 2020,  19:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий сезон популярного комедійного серіалу «СидорЕнки-СидОренки», який виходить на каналі 1+1, отримав назву «Ремонт стосунків», і в ньому з'явиться зірка «Свінгерів» Даша Астаф'єва.

Читати далі...
12 вересня 2020,  15:45 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відправившись у відпустку на море, українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва взяла з собою червоний суцільний купальник, схожий на той, в якому в хітовому серіалі «Рятувальники Малібу» пляж підкорювала Памела Андерсон.

Читати далі...
9 січня 2020,  17:13 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відома українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва поділилася дивовижними кадрами своєї нової фотосесії, де вона примірила сукню, яка створює ілюзію, що в неї виросли крила.

Читати далі...
22 серпня 2019,  21:02 | Оновлення

Вийшов перший трейлер української молодіжної комедії «Кошмарний директор або школа №5» з Сергієм Фроловим в головній ролі. Одну з ролей у фільмі зіграла модель і співачка Даша Астаф'єва.

Сюжет картини розповідає про долю замначальника колонії Леоніда Пригунова. Одного разу його звичний світ рухнув: його кинула дружина, і звільнили з улюбленої роботи. Щоб повернутися на пост, головний герой повинен кілька місяців протриматися на посаді директора однієї з найбільш проблемних шкіл його ж рідного міста. Леонід приймає пропозицію і відправляється в ... особисте пекло.

В кінотеатрах комедія «Кошмарний директор або школа №5» стартує з 31 жовтня.

Рецензія на фільм «Свінгери 2»
Безпечна секс-комедія... про вибори
28 лютого 2019,  03:25 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У перший день 2018 року на екрани вийшла перша українська секс-комедія «Свінгери», яка швидко стала хітом, заробивши в прокаті 22 мільйони гривень. І ось через трохи більше року нас поспішають розважати «Свінгери 2», в яких герої повертаються, щоб знову спробувати розібратися в своїх сексуальних проблемах.

Читати далі...
19 лютого 2019,  16:43 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Українська співачка, актриса і модель Даша Астаф'єва поділилася в своєму Instagram новою романтичною фотосесією, яку надихнула природа.

Читати далі...
12 лютого 2019,  17:33 | Оновлення

У мережі з'явився другий трейлер комедії «Продюсер» з Олексієм Дурнєвим, Дашею Астаф'євою та Мішель Андраде у головних ролях.

Це історія продюсера (Олексій Дурнєв), який "впіймав зірку". Він витрачає неймовірні кошти на розкішні вечірки і в той час, коли йому потрібно виділити кошти на новий фільм, його гаманець опиняється порожній. За лічені години продюсер повинен знайти кругленьку суму на зйомки стрічки і довести її на знімальний майданчик за містом. По дорозі до місця призначення з ним трапляються кумедні і дуже курйозні ситуації, які різко змінюють хід всіх дій.

Дивіться фільм «Продюсер» у кінотеатрах України з 14 лютого.

30 грудня 2018,  22:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній тиждень 2018 року вийшли нові трейлери фентезі «Майбутній король», української комедії «Продюсер» та очікуваного горора «Ми», а також нові ТБ-ролики супергеройських екшенів «Капітан Марвел» і «Шазам!», супергеройського трилера «Скло» та історичної драми «Марія – королева Шотландії».

Читати далі...
27 грудня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Даша Астаф'єва бере участь у грязьових боях без правил, а Павло Зібров грається в Чака Норріса в офіційному трейлері української пригодницької комедії Сергія Вейна «Продюсер».

У цьому комедійному роуд-муві Олексій Дурнєв втілює молодого й самовпевненого продюсера, який повинен доставити велику суму грошей на знімальний майданчик нового фільму. Стикаючись з багатьма перешкодами на своєму шляху, як неймовірно смішними, так і небезпечними для життя, він проходить багато необхідних для нього життєвих уроків, і всі ці пригоди приводять героя до зовсім несподіваного фіналу.

Також у фільмі знялися Мішель Андраде, Андре Тан, Слава Камінська, Микита Добринін, Василь Кіт та Віктор Андрієнко.

«Продюсер» прибуде в кінотеатри України у День всіх закоханих, 14 лютого.

21 червня 2018,  01:36 | Новини фільмів

Українська компанія F Films в копродакшні з латвійською Platforma Films почала роботу над продовженням фільму «Свінгери». У сіквелі герої комедії готуються до Нового року і в святкову ніч прагнуть здійснити свої сексуальні бажання.

Читати далі...
21 грудня 2017,  13:37 | Новини фільмів

Вийшов трейлер української секс-комедії «Свінгери», в якій зіграли відомі українські актори та зірки шоу-бізнесу Даша Астаф'єва, Оля Полякова, Михайло Кукуюк, Анна Саліванчук, Олексій Вертинський та В'ячеслав Довженко, якого зараз можна побачити в «Кіборгах».

«Свінгери» — це українська версія латвійського кінохіта 2016 року від продюсерів проекту «Світське життя з Катериною Осадчою». Всіх персонажів стрічки об'єднує бажання флірту з партнером на вечорі свінгу або з випадковим знайомим на балконі.

В кінотеатрах України фільм Андрейса Экіса вийде 1 січня 2018.

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У рамках Зимового кіноринку відбулася гучна презентація першої української секс-комедії «Свінгери», зняту за підтримки канала «1+1». Фільм вийде у всеукраїнський кінопрокат з 1 січня 2018.

З цього приводу компанія F Films влаштувала закриту вечірку для представників кіноіндустрії та ЗМІ.

Читати далі...
1 грудня 2017,  15:25 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З 1 січня 2018 в кінопрокат вийде нова українська комедія «Свінгери» – історія про звичайних людей, які наважились зробити крок у невідоме і влаштувати собі парк емоційних атракціонів. Вони обережно заходять в цей Діснейленд для дорослих і одразу потрапляють на американські гірки пристрастей, у лабіринти бажань і кімнати… ні, далеко не страху.

Читати далі...