Новини, в яких згадується Ричард Айоаде

25 серпня 2023,  17:43 | Новини фільмів

Платформа Netflix опублікувала в мережі перший постер очікуваного фільму Веса Андерсона «Чудова історія Генрі Шугара», головну роль в якій виконає номінант на премію «Оскар» Бенедикт Камбербетч. І на цьому постері він трохи схожий на свого мага-супергероя Доктора Стренджа.

Читати далі...
1 серпня 2022,  09:52 | Кастінг

Наступним фільмом після супергеройського блокбастера «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» для Бенедикта Камбербетча стане стрічка «The Wonderful Story of Henry Sugar», яку знімає культовий режисер Вес Андерсон.

Читати далі...
8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...
5 вересня 2014,  01:08 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Ролі озвучують: Бен Кінгслі, Тоні Колет, Еелль Фаннінг, Ісаак Хемпстедрайт, Джаред Харріс, Саймон Пегг, Нік Фрост, Річард Айоде та Тресті Морган

«Сімейка Монстрів», новий анімаційний стоп-моушн фільм від LAIKA був представлений 31 серпня на 71-му щорічному Венеціанському кінофестивалі поза конкурсною програмою. 

Це надзвичайна честь для LAIKA і для нашої стрічки, - говорить Тревіс Найт, президент та СЕО LAIKA, а також продюсер і головний аніматор фільму. – Бути обраним для одного з найпрестижніших фестивалів – це велика радість та віддання належного таланту сотень художників, які працювали над стрічкою.  

«Сімейка монстрів» виходить в світовий прокат 12 вересня у кількох країнах світу, в тому числі Британії та Мексиці. Широкий прокат в США та Канаді починається з 26 вересня. В Україні фільм виходить 23 жовтня.

Власником  та головою студії LAIKA є співзасновник компанії NIKE Inc. Філ Найт, президент та CEO – Тревіс Найт. Студія знаходиться поряд із Портлендом, штат Орегон, та займається створенням сміливих та виразних проектів. Дебютний фільм студії, «Кораліна», що був випущений у 2009 році, став першою стрічкою стоп-моушн анімації, знятою у стереоскопічному форматі 3D. Фільм був номінований на премію Оскар® та BAFTA®, а також завоював престижну нагороду Cristal Award на міжнародному фестивалі анімаційних фільмів в Аннесі. «Паранорман», також номінований на премії Оскар® та BAFTA®, побачив світ у серпні 2012 року. Більше інформації на www.laika.com.

Третій фільм студії LAIKA оснований на бестселері Алана Сноу «Тут є монстри» («Here Be Monsters»). Стрічка розповідає про мешканців міста Чізбридж, які вірять, що в глибинах каналізації мешкають страшні і небезпечні монстри. З настанням сутінків вони виходять на лови і викрадають дітей та сир. Насправді ж монстри кумедні, добрі і сердечні. У цьому переконався хлопчик-сирота, якого всиновила сімейка монстрів. З такою родиною не знудишся. Пригоди починаються!