Новини, в яких згадується Ерін Річардс

23 квітня 2019,  13:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальній серії серіалу «Ґотем» дорослу Селіну Кайл, відому як Жінка-кішка, зіграє не Камрен Бікондова, а нова акторка Лілі Сіммонс.

Події серії «Початок...» будуть розвиватися через 10 років після битви за Ґотем. Всі чекають повернення Брюса Вейна (Давид Мазуз), який повинен прилетіти на відкриття хмарочоса Wayne Tower. Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) виходить з в'язниці і хоче помститися Гордону (Бен МакКензі). Селіна прибуває на відкриття Wayne Tower і краде величезний діамант, Загадник (Корі Майкл Сміт) бере в заручники мера Джеймса (Річард Кайнд), Барбара (Ерін Річардс) стала рудою і продовжує жартувати перед обличчям будь-якої небезпеки. Екко (Франческа Рут-Додсон) возз'єднується з Джеремаєю (Камерон Монахен), який стає Джокером і виходить на свободу з Аркхема.

Тим часом в Ґотемі з'являється загадкова фігура в костюмі кажана, яка не дає спокійно жити бандитам. Його назвуть Темним лицарем міста.

Заключна серія «Ґотема» вийде 26 квітня за українським часом.

15 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь майбутнього прибуття нового суперлиходія Бейна, яким стане Едуардо Дорранс, канал Fox поділився новим розширеним трейлером 5 сезону серіалу «Ґотем», де Бейн знаходиться в центрі уваги.

Спецназівець Едуардо Дорранс (Шейн Вест) прибув до Ґотему з метою врятувати його від злочинців, але незабаром психопат всередині нього взяв над ним контроль, що призвело до величезних руйнувань і конфлікту з його давнім другом Джимом Гордоном (Бен МакКензі). Після їхнього поєдинку Едуардо знайшла Тереза Волкер (Джеймі Мюррей) і доставила до лікаря Г'юго Стренджа (Б. Д. Вонг), який за допомогою спеціальної сиворотки повернув психопата до життя. І після цієї процедури Едуардо прийшов до тями знаменитим лиходієм з коміксів DC Бейном. Тепер він не бере заручників і збирається вбити не тільки Гордона, але й Барбару (Ерін Річардс), з якою в цьому трейлері є одна дуже крута сцена.

Зустріч з Бейном відбудеться в 10 серії 5 сезону «Ґотема», що прибуде на екрани 22 березня за українським часом.

14 березня 2019,  13:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Едуардо Дорранс стає суперлиходієм Бейном у промо-ролику 10 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем».

Напередодні возз'єднання Ґотема Гордон (Бен Маккензі) і Брюс (Давид Мазуз) стикаються лицем до лиця з нещодавно перетвореним Едуардо (Шейн Вест) і дізнаються, хто є головним керівником нинішнього хаосу в місті. Тим часом вагітна Барбара (Ерін Річардс) звертається за допомогою до Лі (Морена Баккарін).

Серія «I Am Bane» («Я — Бейн») вийде 22 березня за українським часом.

1 березня 2019,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Отруйний плющ повертається до Ґотему, щоб влаштувати хаос і посварити друзів, в промо-ролику 9 серії 5 сезону серіалу «Ґотем».

Після того як в Гордона (Бен МакКензі) стріляють, коли він намагався домогтися припинення вогню, він уявляє, що знаходиться в суді, де його судять за всі його минулі помилки. Тим часом Айві (Пейтон Ліст) повертається і накладає свої чари на Брюса (Давид Мазуз), і в результаті він нападає на Селіну (Камрен Бікондова). Лі (Морена Баккарін) переживає доленосний момент, поки Барбара (Ерін Річардс) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) роздумують над своїми наступними кроками.

Прем'єра серії під назвою «The Trial of Jim Gordon» («Суд над Джимом Гордоном») відбудеться за українським часом 8 березня.

23 лютого 2019,  17:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Барбара (Ерін Річардс) бере в заручники... Барбару в промо-ролику 8 серії 5 сезону американського серіалу «Ґотем».

Минуле Буллока (Донал Лог) повертається, щоб його переслідувати, коли вони з Гордоном (Бен МакКензі) розслідують два вбивства в клубі Sirens. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) і Альфред (Шон Пертві) досліджують тунелі під містом, після того як Джеремайя (Камерон Монахен) заражає води Ґотема хімікатами, і в них заводяться мутанти, а плани втечі Пінгвіна (Робін Лорд Тейлор) та Нігми (Корі Майкл Сміт) ставить під загрозу несподівана людина.

Серія, яка іронічно називається «Nothing's Shocking» («Ніщо не шокує»), вийде на екрани 1 березня за українським часом.

4 лютого 2019,  00:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов інтригуючий промо-ролик 6 серії 5 сезону популярного серіалу «Ґотем», режисером якої буде його зірка Бен МакКензі.

Гордон (МакКензі) збирає незвичайну команду, щоб захистити Ґотем від Едуардо Дорранса (Шейн Вест) та його загону. Як тільки повертається Леслі Томпкінс (Морена Баккарін), Барбара (Ерін Річардс) розкриває страшний секрет, який назавжди змінить життя Гордона. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) та Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) об'єднуються, щоб перехитрити лиходійку Сороку (Сара Шенккан).

Серія отримала драматичну назву «13 Stitches» («13 швів») і вийде на екрани через два тижні, 15 лютого за українським часом.

19 січня 2019,  03:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 4 серії 5 сезону серіалу «Ґотем» показує створення нового могутнього союзу, який може мати доленосне значення для всього міста і його жителів.

Гордон (Бен МакКензі) і Пінгвін (Робін Лорд Тейлор) змушені працювати разом, а давні союзи починають хитатися, коли у Люціуса (Кріс Чок), Нігми (Корі Майкл Сміт) і Барбари (Ерін Річардс) виникають різні ідеї щодо винуватця недавніх подій в Хейвені. Тим часом Селіна (Камрен Бікондова) продовжує свій квест, метою якого є помститися Джеремайї (Камерон Монахен).

Серію під назвою «Ruin» («Руїна») покажуть 25 січня за українським часом.

4 січня 2019,  16:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий промо-ролик кримінальної драми «Ґотем» мигцем показує, що на нас чекає далі в 5 сезоні, і представляє перший погляд на Брюса Вейна в костюмі Бетмена.

Гордон (Бен МакКензі) і Буллок (Донал Лог) розслідують місце, де було викрадено декілька дітей. Барбара (Ерін Річардс) виявляється несподіваним союзником для Гордона. Брюс (Давід Мазуз) шукає удавану відьму, яка може зцілити Селіну (Камрен Бікондова), а Нігма (Корі Майкл Сміт) бореться зі своїми демонами.

Прем'єра серії «Правопорушники» («Trespassers») відбудеться 11 січня за українським часом.

22 грудня 2018,  18:42 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Божевільні правлять бал, а захисники міста готуються до епічної битві в розширеному трейлері 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Ґотем».

Читати далі...
15 листопада 2018,  20:52 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У свіжому промо-ролику 5 сезону науково-фантастичного серіалу «Готем» з'являється новий суперлиходій Бейн, якого грає зірка фільму «Поспішай кохати» і серіалів «Нікіта» і «Салем» Шейн Вест.

Після того як Джеремайя Валеска (Камерон Монахен) влаштував в Готемі низку вибухів, підірвав міст і відрізав місто від решти світу, Готем перейшов у руки злочинців. Джеймс (Бен МакКензі) говорить Барбарі (Ерін Річардс), що він намагається вберегти місто від падіння, на що вона відповідає йому, що вже занадто пізно. Екко (Франческа Рут-Додсон) з'являється в ролику у яскравому клоунському гримі, в якому вона нагадує Харлі Квінн, у Селіни (Камрен Бікондова) тепер котячі очі, а Брюс (Давід Мазуз), всупереч напруженій ситуації у місті, готовий битися і вірить, що ще є надія.

Прем'єра фінального сезону «Готема» відбудеться 3 січня.

8 жовтня 2018,  13:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних у рамках конвенції New York Comic-Con 2018був представлений ретроспективний трейлер фінального сезону кримінальної драми «Ґотем», який йде майже 4 хвилини.

У трейлері Загадник (Кору Майкл Сміт) спостерігає за Ґотемом і каже Барбарі (Ерін Річардс), що це місто годується душами невинних та нечестивців, після чого порівнює його падіння з падінням Трої. Також відео показує лиходіїв і безумців 4 сезону, включаючи становлення Джеремайї Валескі (Камерон Монахен), а в кінці перед нашим поглядом постає новий, напівзруйнований Ґотем, який живе за військовими законами та в якому Джеймс (Бен МакКензі) і Брюс (Давід Мазуз) відчайдушно борються за те, щоб його врятувати.

Прем'єра 5 сезону «Ґотема» відбудеться в початку 2019 року.

14 травня 2018,  18:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в фантастичному серіалі «Готем» підходить до свого завершення сюжетна арка «Темний лицар», яка 22 серії розповідала про становлення юного Бетмена.

Джеремайя (Камерон Монахен) попереджає скептично налаштованого Гордона (Бен МакКензі), що Готем очікують нові руйнування, і Гордон змушений прийняти потенційно згубне рішення. Барбара (Ерін Річардс) згуртовує команду, щоб убезпечити своє становище, поки союзи підземного світу змінюються й доводять, що нікому не можна довіряти. Тим часом Брюс (Давид Мазуз) змушений прийняти своє майбутнє.

Заключна серія 4 сезону «A Dark Knight: No Man's Land» («Темний лицар: Нічийна земля») вийде на екрани 18 травня за українським часом.

27 липня 2017,  20:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ятихвилинний ролик серіалу «Готем», представлений на Comic-Con, згадав тернистий шлях його героїв, показавши, як вони змінилися за ці роки. Для Джеймса Гордона (Бенжамін МакКензі), Брюса Вейна (Девід Мазоуз), Селіни Кайл (Камрен Бікондова), Освальда Кобблпота (Робін Лорд Тейлор), Едварда Нігми (Корі Майкл Сміт), Барбари Кін (Ерін Річардс), Альфреда Пенніуорта (Шон Пертуї) та Леслі Томпкінс (Морена Баккарін) це були жахливі кілька років, за які вони пережили чимало випробувань. І в кінці відео показує, що в рядах лиходіїв Готема прибуло — тепер місто тероризуватиме Опудало (Чарлі Тахен).

Прем'єра 4 сезону «Готема» відбудеться 28 вересня.

16 вересня 2015,  19:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На промо-фотографиях каста 2 сезона сериала «Готэм» изображено 14 основных персонажей, которые появятся в новых сериях. Но, возможно, кому-то из них очень скоро придется уйти.

Читати далі...