Оновлення, в яких згадується Мелисса Ройч

11 вересня 2017,  14:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу мультфільму «Бетмен і Харлі Квінн» на Blu-ray і в форматі Digital компанія Warner Bros. поділилася новим фрагментом, де супергерої Бетмен (Кевін Конрой) і Найтвінг (Лорен Лестер) та суперлиходійка Харлі Квінн (Мелісса Ройч) виступають єдиним фронтом. Вони опиняються в пастці у барі, оточені старими ворогами, але Бетмен спокійно випиває своє молоко і пропонує їм... «потанцювати».

Відео про створення мультфільму з коментарями акторів і продюсера Брюса В. Тімма дивіться тут.

26 травня 2017,  22:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У повнометражному мультфільмі «Бетмен і Харлі Квінн» супергерої Бетмен (Кевін Конрой) та Найтвінг (Лорен Лестер) об'єднуються з суперлиходійкою Харлі Квінн (Мелісса Ройч), щоб зупинити глобальну загрозу, викликану Отруйним плющем (Пегіт Брюстер) і Джейсоном Вудру (Кевін Майкл Річардсон), відомим як Майстер рослин.

Цікаве відео про створення мультфільму, над яким працював продюсер анімації «Бетмен: Убивчий жарт» Брюс Тімм, ви знайдете тут.

7 квітня 2017,  00:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Замість звичайного хвилинного трейлера кіностудія DC Entertainment представила 10-хвилинний ролик до свого нового мультфільму «Бетмен і Харлі Квінн» від творця «Бетмена: Убивчий жарт» Брюса Тімма. Ця історія об'єднає Темного лицаря і його помічника Найтвінга з суперлиходійкою Харлі Квінн, яка нібито залишила злочинне життя позаду.

Відео також показує закулісні моменти озвучування мультфільму за участю Кевіна Конроя (Бетмен), Мелісси Ройч (Харлі Квінн) та Лорена Лестера (Найтвінг).