Новини фільмів, в яких згадується Ейса Баттерфілд

15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

18 грудня 2018,  00:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ейса Баттерфілд допомагає Мейсі Вільямс виконати її передсмертні бажання в офіційному трейлері пригодницької інді-драми «Потім з'явилася ти» («Then You Came»).

Фільм розповість історію бойової дівчини-підлітка Скай (Вільямс), у якої смертельна хвороба. Вона вривається в життя 19-річного іпохондрика Келвіна (Баттерфілд), який боїться власної тіні. Келвін допомагає Скай втілити в життя її ексцентричний список, куди увійшли речі, які вона хоче встигнути зробити перед своєю смертю. У процесі він кидає виклик своїм страхам і закохується в прекрасну стюардесу Іззі (Ніна Добрев).

У світовий прокат картина Пітера Гатчінгса вийде в лютому 2019 року.

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
15 жовтня 2018,  22:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney представила перший тизер-трейлер свого очікуваного рімейка «Аладдін» і фінальний трейлер мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі», а також разом з ними вийшли нові українські трейлери трилера М. Найта Ш'ямалана «Скло», антиутопічного бойовика «Смертні машини» та горору «Кладовище домашніх тварин».

Читати далі...
10 жовтня 2018,  23:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ейса Баттерфілд отримує другий шанс з Софі Тернер в офіційному трейлері науково-фантастичної комедії «Схиблений на часі».

Якби можна було повернутися назад у часі... чи зміг би ти повернути кохання всього свого життя? Це питання не дає спокою молодому генію Стіллмана (Ейса Баттерфілд з «Дому дивних дітей»), якого нещодавно покинула його дівчина Деббі (Софі Тернер з «Гри престолів»). Він створив машину часу, щоб виправити свої відносини з нею, взяв свого найкращого друга Евана (Скайлер Гізондо з «Канікул») та відправився в той день, коли він вперше зустрів Деббі. Стіллман прагне виправити кожну помилку, яку коли-небудь зробив, зустрічаючись з нею, але ця божевільна комедія доводить, що деякі помилки занадто ідеальні, щоб їх виправляти.

У світовий прокат новий фільм Ендрю Боулера, який був номінований на «Оскар» за однойменну короткометражку, виходить на початку листопада.