Новини, в яких згадується Лаура Белси

14 листопада 2019,  06:10 | Новини серіалів

В 5 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла» на нас чекають нові бої без правил, в яких тепер візьмуть участь батько і його донька з майбутнього.

Дізнавшись ключ до того, щоб протистояти Монітору (ЛаМоніка Гаррет), Олівер (Стівен Амелл) та його команда повертаються до Росії з місією зібрати необхідні матеріали. Мія (Кетрін МакНамара) переконує батька, що може допомогти, і промо-ролик показує, як у неї стріляють. Тим часом Коннор (Джозеф Девід-Джонс) возз'єднується з людиною зі свого минулого.

Серія отримала російську назву «Prochnost» («Міцність») і вийде на екрани 20 листопада за українським часом. Її режисером стала Лаура Белсі.

19 жовтня 2018,  18:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 2 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла», яку зняла режисер Лаура Белсі.

Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) вирішує зловити Діаза (Кірк Асеведо) будь-якими засобами, поки Діггл (Девід Ремсі) намагається переконати її в протилежному, але в промо-ролику вона відповідає йому, що «все втратила» і не збирається відступати. Тим часом Олівер (Стівен Амелл) змушений об'єднатися у в'язниці зі старим ворогом.

Серія отримала назву «The Longbow Hunters» («Мисливці з луками») на честь однойменної суперлиходійської групи, з якої буде працювати Діаз, і вийде на екрани 23 жовтня за українським часом.