Новини серіалів, в яких згадується Гвінет Пелтроу

28 січня 2021,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актриса Дженніфер Еністон, яку ми всі знаємо і любимо завдяки ролі Рейчел Грін у хітовому ситкомі «Друзі», повідомила про відновлення зйомок 2 сезону серіалу «Ранкове шоу», поділившись фотографіями з новою зачіскою.

Читати далі...
16 червня 2020,  14:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Буквально за кілька днів до прем'єри стримінговий сервіс Netflix представив офіційний трейлер 2 сезону свого комедійного серіалу «Політик», в якому герой Бена Платта змагатиметься одразу з двома дівами у втіленні Бетт Мідлер і Джудіт Лайт.

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:47 | Новини серіалів

Готові до нового серіалу від творця «Лузерів» та «Американської історії жахів» Раяна Мерфі? Цього разу він відправить нас у жорстокий світ шкільної політики в багатосерійній драматичній комедії «Політик».

«Політик» розповість історію одного дуже амбітного учня Пейтона Гобарта (Бен Платт) з міста Санта-Барбара, який з 7 років знав, що він стане Президентом Сполучених Штатів Америки. Але спершу йому доведеться вижити на найільш підступному політичному ландшафті з усіх: Старшій школі Святого Себастьяна.

Компанію Платту в кадрі складуть Гвінет Пелтроу, Джессіка Ленг, Зої Дойч, Боб Белабан, Люсі Бойнтон, Ділан МакДермотт, Бетт Мідлер та Джен'юері Джонс.

Наприкінці трейлер повідомляє, що прем'єра «Політика» відбудеться 27 вересня.