Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Розария Д’УрсоRosaria D'Urso

50%
0
50%
0

Фильмография

10 giorni senza mamma (2019) ... Dolores
Puoi baciare lo sposo (2018) ... Madre di Paolo
Made in China Napoletano (2017) ... Mamma Capece
Моцарт в джунглях (2014) ... Francesca
Реальность (2012) ... Aunt Rosaria
Видео с участием

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...