Новини серіалів, в яких згадується Енгус Імрі

12 вересня 2020,  00:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Катерина Арагонська стає королевою-воїном у трейлері 2 сезону серіалу «Іспанська принцеса», яким на цьому тижні поділився канал STARZ.

Читати далі...
11 лютого 2019,  18:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер британського сімейного фентезі «Майбутній король», яке буде сучасною адаптацією легенди про короля Артура в дусі Гаррі Поттера.

Стародавня магія зустрічається з сучасним світом в епічній пригоді «Майбутній король», яку зняв Джо Корніш. Тінейджер Алекс (Луїс Ешборн Серкіс) вважає себе звичайним ніким, поки не знаходить в камені міфічний меч Екскалібур і не стає його власником. Тепер він повинен об'єднати своїх шкільних друзів і ворогів в команду лицарів Круглого столу і разом з легендарним чарівником Мерліном (Патрік Стюарт/Енгус Імрі) перемогти злу чаклунку Моргану (Ребекка Фергюсон) та її армію палаючих монстрів.

Дивіться також перший фрагмент фентезі «Майбутній король». У кіно з 14 березня.

28 січня 2019,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський телеканал STARZ поділився офіційним трейлером своєї частково історичної драми «Іспанська принцеса», над якою працюють творці схожого по духу серіалу «Біла королева».

Серіал «Іспанська принцеса» («The Spanish Princess») буде слідувати за юною і прекрасною принцесою Іспанії Катериною Арагонською (Шарлотта Гоуп), якій з дитинства обіцяли англійський трон. Вона прибуває в сіру і дощову Англію зі своєю шикарною свитою, щоб вийти заміж за принца Уельського Артура (Енгус Імрі). Незабаром він помирає, і здається, що трон назавжди втрачений для Катерини. Твердо вирішивши правити, Катерина стверджує, що їхній шлюб з Артуром не був консумований, вона все ще є незайманою, і тому може знову вийти заміж за спадкоємця престолу. Її обранцем виявляється брат Артура, харизматичний і свавільний Гаррі (Руаірі О'Коннор), який в майбутньому стане королем Генріхом VIII.

Прем'єра серіалу «Іспанська принцеса» відбудеться цієї весни.