Новини фільмів, в яких згадується Сара Джессіка Паркер

28 червня 2022,  21:25 | Новини фільмів

Тремтіть, дітки, сестри-відьми Сандерсон повертаються, щоб знову влаштувати переполох на Гелловін! Платформа Disney+ представила у мережі тизер-трейлер свого очікуваного продовження культової стрічки «Фокус-покус».

Читати далі...
12 листопада 2018,  02:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезійної картини «Мауглі», мультфільмів «Секрети домашніх тварин 2» і «Людина-павук: Навколо всесвіту», а також другий ТБ-ролик спортивної драми «Крід 2», який показує драматичне возз'єднання Роккі і Івана Драго.

Читати далі...
11 листопада 2018,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Секс у великому місті» Сара Джессіка Паркер виконує роль смертельно хворої співачки в офіційному трейлері музичної драми «Кращий день мого життя».

Зірка нью-йоркської джазової сцени Вів'єн готується відсвяткувати 25-річний ювілей своєї творчості, але один візит до лікаря, який повідомляє їй смертельний діагноз, змушує артистку переглянути все своє життя. Вона розуміє, що присвятила себе сцені і віддалилася від дочки та своїх близьких, і вирішує це виправити за той короткий час, що їй залишився.

Компанію Паркер у цій драмі складають лауреатка премії «Оскар» Рене Зеллвегер, номінант на премію «Золотий глобус» Саймон Бейкер, лауреатка премії «Золотий глобус» Жаклін Біссет, лауреат премії «Оскар» Коммон та зірка серіалу «Чикаго у вогні» Тейлор Кінні.

Прем'єра фільму Фаб'єна Константа в Інтернеті відбулася 9 листопада.

28 вересня 2016,  16:36 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Секса и города» Сара Джессика Паркер говорит, что третий полнометражный фильм о приключениях Кэрри Брэдшоу и ее подруг все еще может быть снят.

Читати далі...