Новини, в яких згадується Дэвид Рэймонд

28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

6 жовтня 2018,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл втручається в допит, який веде Александра Даддаріо, у дебютному фрагменті екшен-трилера «Номіс».

Головним героєм «Номіс» виступає досвідчений лейтенант поліції Маршалл (Кавілл), який разом зі своїм відділом затримує небезпечного кіберманіяка Саймона Сталлса (Брендан Флетчер). На допиті, який проводить колега Маршалла Рейчел (Даддаріо), Саймон здається абсолютним психом, але незабаром поліцейські розуміють, що масштаби його злочинів набагато більші, ніж вони припускали, коли люди, задіяні в цій справі, починають вмирати.

Прем'єра фільму режисера Девіда Реймонда відбулася в рамках кінофестивалю в Лос-Анджелесі на минулому тижні, 28 вересня. Поки невідомо, коли «Номіс» буде показаний в кінотеатрах.

21 вересня 2018,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Генрі Кавілл відростив бороду для свого детективного бойовика «Номіс», компанію в якому йому складе зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо.

Читати далі...