Новини фільмів, в яких згадується Роберт Баклі

28 листопада 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки популярного молодіжного серіалу «Школа виживання» Хіларі Бертон, Роберт Баклі, Денніл Еклс та Ентвон Теннер готуються до Різдва в трейлері романтичного фільму «Різдвяний контракт».

Головною героїнею «Різдвяного контракту» («The Christmas Contract») є молода жінка Джолі (Бертон), яка повертається додому в Луїзіану вперше після свого тяжкого розриву з Фостером (Гантер Бурк). Але коли Джолі дізнається, що її колишній привезе додому свою нову дівчину, її краща подруга Наомі (Еклс) пропонує Джолі прийти на щорічний різдвяний ярмарок з Джеком (Баклі), братом Наомі. Джолі, яка працює веб-дизайнером, не впевнена щодо цього плану, тому юрист Наомі створює різдвяний контракт, щоб кожен з них отримав щось корисне від цієї угоди: Джек погоджується прикинутися новим хлопцем Джолі, якщо вона допоможе йому зробити сайт для просування його нового роману. Але без їхнього відома різдвяний контракт виявляється чимось набагато більшим, ніж тим, на що вони підписалися.

Прем'єра нового святкового фільму Моніки Мітчелл, де також з'явиться і заспіває Тайлер Гілтон, який зіграв у «Школі виживання» Кріса Келлера, на американському телебаченні відбулася 22 листопада.

17 серпня 2018,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хіларі Бертон, Денніл Еклс, Роберт Баклі та Ентвон Теннер возз'єдналися на знімальному майданчику свого нового проекту «Різдвяний контракт».

Читати далі...