Новини серіалів, в яких згадується Оскар Айзек

7 травня 2022,  11:40 | Новини серіалів

Фінальна серія супергеройського серіалу від Disney+ «Місячний лицар» порадувала шанувальників MCU кількома фантастичними сюрпризами, одним з яких став дебют нової супергероїні Багряний скарабей (Scarlet Scarab).

Читати далі...
4 травня 2022,  13:50 | Новини серіалів

Сьогодні, 4 травня, на платформі Disney+ вийде заключна серія супергеройського міні-серіалу «Місячний лицар», заснованого на коміксах Marvel, на честь чого в мережі з'явився його новий епічний трейлер.

Читати далі...
30 березня 2022,  22:00 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового супергеройського серіалу від Marvel «Місячний лицар» стримінгова платформа Disney+ поділилася ще одним його трейлером, що показує подорож та трансформацію головного героя.

Читати далі...
24 березня 2022,  21:07 | Новини серіалів

Представляємо підбірку свіжих трейлерів очікуваних серіалів, серед яких трейлер до науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», що буде спін-оффом франшизи «Зоряні війни», а також трейлери до супергеройських серіалів «Місячний лицар», «Місс Марвел» та «Хлопаки».

Читати далі...
17 серпня 2018,  21:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Disney представив перший трейлер свого нового науково-фантастичного мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» («Star Wars: Resistance»), який вийде на екрани восени.

Сюжет пригодницького мультсеріалу «Зоряні війни: Опір» буде слідувати за молодим пілотом Казудою Ксіоно, якому Опір доручає секретну місію. Він повинен розслідувати діяльність організації Перший орден, яка є зростаючою загрозою в галактиці.

Також у 1 сезоні з'являться персонажі нинішньої кінотрилогії «Зоряні війни» По Демерон (Оскар Айзек), Капітан Фазма (Гвендолін Крісті) та дроїд BB-8.

Прем'єра мультсеріалу «Зоряні війни: Опір», творцем якого виступає Дейв Філоні («Зоряні війни: Війни клонів», «Зоряні війни: Повстанці»), відбудеться 7 жовтня.