Новини, в яких згадується Оскар Айзек

7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Людина-павук: Крізь всесвіт»
Майлз Моралес і поки що найкраща пригода у мультивсесвіті
3 вересня 2023,  20:40 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

У 2018 році на великі екрани вийшов супергеройський мультфільм «Людина-павук: Навколо всесвіту», який змінив світ (чи навіть всесвіт). Він влаштував справжню кінореволюцію, вкотре розповівши історію Людини-павука, але не Пітера Паркера, якого ми так добре знаємо (вірніше, не тільки його), а зовсім іншого хлопця з іншого всесвіту, якого теж вкусив радіоактивний павук, — Майлза Моралеса. Той мультфільм досі по праву входить в топ-250 найкращих фільмів усіх часів, і ось через 5 років на екрани виходить його сиквел «Людина-павук: Крізь всесвіт»... і він виявився нічим не гіршим за оригінал. Тож приготуйтеся, адже вас чекає незабутня подорож мультивсесвітом та знайомство з новими Людьми-павуками (а їх тут достобіса). Але чи всі з них герої?

Читати далі...
13 червня 2023,  23:10 | Новини фільмів

Готові до незабутнього польоту між хмарочосами Нью-Йорка у компанії Майлза Моралеса та Гвен Стейсі? Тоді хутчіш вмикайте новий фрагмент супергеройської анімації «Людина-павук: Крізь всесвіт», заснованої на коміксах Marvel, яку ви вже можете подивитися в українських кінотеатрах.

Читати далі...
31 травня 2023,  20:56 | Новини фільмів

Готові знову мандрувати мультивсесвітом? В українських кінотеатрах вже стартували допрем'єрні покази очікуваного супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт» від Sony Pictures і Marvel Studios, що буде другою повнометражною пригодою відважного супергероя Майлза Моралеса.

Читати далі...
15 квітня 2023,  17:21 | Новини фільмів

«Надіти маску може кожен. Головне хто і як її носить». Майлз Моралес готовий змінити свою долю у новому дубльованому трейлері очікуваного анімаційного блокбастера від Sony Pictures та Marvel Studios «Людина-павук: Крізь всесвіт».

Читати далі...
15 грудня 2022,  19:20 | Новини фільмів

Людей-павуків забагато не буває! Представляємо дубльований трейлер супергеройського мультфільму «Людина-павук: Крізь всесвіт», що буде сиквелом хітової анімації «Людина-павук: Навколо всесвіту». яка отримала «Оскар».

Читати далі...
7 травня 2022,  11:40 | Новини серіалів

Фінальна серія супергеройського серіалу від Disney+ «Місячний лицар» порадувала шанувальників MCU кількома фантастичними сюрпризами, одним з яких став дебют нової супергероїні Багряний скарабей (Scarlet Scarab).

Читати далі...
4 травня 2022,  13:50 | Новини серіалів

Сьогодні, 4 травня, на платформі Disney+ вийде заключна серія супергеройського міні-серіалу «Місячний лицар», заснованого на коміксах Marvel, на честь чого в мережі з'явився його новий епічний трейлер.

Читати далі...
3 квітня 2022,  20:50 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня, 30 березня, на стримінговій платформі Disney+ відбулася прем'єра нового супергеройського серіалу «Місячний лицар», який представить незвичайного героя, вірніше одразу кілька незвичайних героїв кіновсесвіту Marvel у втіленні актора Оскара Айзека.

Читати далі...
30 березня 2022,  22:00 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового супергеройського серіалу від Marvel «Місячний лицар» стримінгова платформа Disney+ поділилася ще одним його трейлером, що показує подорож та трансформацію головного героя.

Читати далі...
24 березня 2022,  21:07 | Новини серіалів

Представляємо підбірку свіжих трейлерів очікуваних серіалів, серед яких трейлер до науково-фантастичного серіалу «Обі-Ван Кенобі», що буде спін-оффом франшизи «Зоряні війни», а також трейлери до супергеройських серіалів «Місячний лицар», «Місс Марвел» та «Хлопаки».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дюна»
Золотий пісок та гострі клинки Арракіса
17 вересня 2021,  23:55 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Фантастичний епік письменника Френка Герберта «Дюна», опублікований в 1965 році, складно недооцінити в планетарному масштабі. Адже саме він надихнув покоління кінематографістів, котрі подарували нам «Зоряні війни», одну з головних кіносаг 20-21 століть. Інші планети, політичні інтриги, міжзоряна війна добра і зла, месія, який всіх врятує, та епічна історія кохання... Звучить знайомо навіть для тих, хто не читав твір Герберта, чи не так? Звичайно, Голлівуд неодноразово вже намагався екранізувати «Дюну», але створити класику на всі часи йому поки так і не вдалося. До сьогодні. Оскільки сьогодні свою версію «Дюни» представляє світу режисер-фантаст Дені Вільньов. Вірніше, для початку – її першу частину.

Читати далі...
21 січня 2021,  02:12 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стережись, Оскар Айзек! Грядущий супергеройський серіал від Marvel Studios «Місячний лицар» знайшов свого головного лиходія в особі актора Ітана Говка, на чиєму рахунку є аж 4 номінації на премію «Оскар».

Читати далі...
5 січня 2021,  19:44 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Педро Паскаль і Оскар Айзек, вони ж Дін Джарін і По Демерон з серіалів та фільмів саги «Зоряні війни», епічно проводили 2020 рік разом, після чого підірвали Інтернет своєю спільною фотографією з домашньої вечірки.

Читати далі...
16 листопада 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, всім шанувальникам письменника Френка Герберта та режисера Дені Вільньова доведеться запастися терпінням. У зв'язку з пандемією COVID-19 українська прем'єра екранізації «Дюна» була перенесена на 30 вересня 2021 року.

Читати далі...