Оновлення, в яких згадується Роберт Редфорд

14 вересня 2017,  17:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер драми «Наші душі ночами» з легендарними акторами Робертом Редфордом і Джейн Фондою в головних ролях. Вони втілюють одиноких сусідів Луїса Вотерса та Едді Мур, які давно овдовіли, але так і живуть окремо, не спілкуючись. Одного разу Едді вирішує подружитися з Луїсом, і це змінює життя обох — в особі один одного вони знаходять собі приємну людину, з якою не страшно спати вночі.

Світова прем'єра фільму, де також з'являються Маттіас Шонартс та Джуді Грір, відбулася на початку вересня на Венеціанському кінофестивалі, де Редфорд і Фонда отримали по «Золотому леву» за свій внесок в кінематограф.

10 серпня 2017,  02:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди Голлівуду Роберт Редфорд і Джейн Фонда знову закохуються один в одного в тизері своєї нової драми «Наші душі вночі». У ній вони втілюють вдову Едді Мур та вдівця Луї Уотерса, які живуть по сусідству і практично не спілкуються, поки Едді не вирішує, що їм варто познайомитися ближче. Для Редфорда і Фонди, які разом знімалися в фільмах «Погоні» й «Босоніж по парку», це буде вже 5 спільна кіноробота.

Світова прем'єра драми Рітеша Батри відбудеться у вересні на Венеціанському кінофестивалі.

17 грудня 2013,  19:33 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дворазовий володар премії «Оскар», ідол кількох поколінь, зірка Голлівуду Роберт Редфорд у захопливому і драматичному протистоянні людини і природи. У центрі сюжету досвідчений моряк, який залишається наодинці посеред могутньої стихії Індійського океану, без жодного зв'язку із землею. Чи достатньо сильним є його бажання жити, щоб вистояти у жорстоких і ворожих умовах?

У кінотеатрах України і Росії з 16 січня 2014 року.

21 листопада 2013,  20:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Дворазовий володар премії "Оскар", ідол кількох поколінь, зірка Голлівуду Роберт Редфорд у захопливому і драматичному протистоянні людини і природи. У центрі сюжету досвідчений моряк, який залишається наодинці посеред могутньої стихії Індійського океану, без жодного зв'язку із землею. Чи достатньо сильним є його бажання жити, щоб вистояти у жорстоких і ворожих умовах?

Дивіться в кінотеатрах України і Росії з 16 січня 2014 року.