Оновлення, в яких згадується Кармен Еджого

4 жовтня 2017,  15:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал STARZ поділився трейлером 2 сезону драматичного серіалу «Дівчина за викликом», який розповість дві паралельні історії. Перша історія буде розвиватися на тлі середньострокових виборів в США 2018 року і покаже відносини командного й вольового фіндиректора республіканського Комітету політичних дій Еріки Майлз (Анна Фріл) та впевненої й розумної повії Анни Гарнер (Луїса Краузе). А друга історія буде слідувати за колишньою дівчиною з ескорту вищого класу Брією Джонс (Кармен Еджого), яка потрапляє в програму захисту свідків.

Прем'єра нового сезону відбудеться 5 листопада.

23 лютого 2017,  16:45 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Команда космічного корабля «Заповіт», який відправляється в науково-фантастичному хоррорі Рідлі Скотта «Чужий: Заповіт» на далеку колоніальну планету, чекає в першому фрагменті фільму, коли їх захворівший капітан у втіленні Джеймса Франко йде спати, й влаштовує веселу вечірку, не підозрюючи, що вона буде для багатьох з них останньою.

Разом з Франко тут можна побачити Кетрін Вотерстон, Майкла Фассбендера, Біллі Крудапа, Денні МакБрайда та Кармен Еджого.

25 грудня 2016,  13:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Прометея» Майкл Фассбендер обіцяв, що його сиквел «Чужий: Заповіт» буде набагато страшніший, і перший трейлер нової наукової фантастики Рідлі Скотта підтверджує, що це буде дійсно жорсткий хоррор. У ньому нова команда дослідників у втіленні Кетрін Уотерстон, Біллі Крудапа і Кармен Еджого виявляє залишки корабля «Прометей» та андроїда Девіда, не підозрюючи, що на черговій планеті їх очікують одні лише жахи.

У фільмі, який вийде в прокат в травні 2017 року, також повернуться Нумі Рапас і Гай Пірс.

17 листопада 2016,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У вівторок в Лондоні пройшла європейська прем'єра «Фантастичних звірів і де їх шукати», яку відвідали актори Едді Редмейн, Кетрін Уотерстон, Ден Фоглер, Елісон Судол, Езра Міллер і Кармен Еджого, режисер Девід Йейтс та сценаристка і продюсер фільму Дж.К. Роулінг. В рамках цієї події відбулися прямі включення з іншими європейськими столицями, в числі яких опинилися Київ і прем'єра, що відбулася в кінотеатрі «Планета кіно».

Повне відео з прем'єри з зірками на синій доріжці та інтерв'ю з ними дивимося тут.

16 жовтня 2016,  21:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девятеро основных персонажей «Фантастических зверей и где их искать» получили по красочному персональному постеру, которые не только сообщают, кем они являются, а и скрывают любопытные отсылки к «Гарри Поттеру».

Читати далі...