Новини фільмів, в яких згадується Майк Міньола

18 квітня 2019,  02:07 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хеллбой одягає вогняну корону і озброюється вогненним мечем у новому ТБ-ролику пригодницько-фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой».

Нова глава франшизи була заснована на коміксі Майка Міньоли «Дике полювання» і покаже протистояння Хеллбоя (Девід Гарбор) та Кривавої королеви Німуе (Мілла Йововіч), безсмертної відьми, яка хоче влаштувати на нашій планеті масштабний Апокаліпсис. У ТБ-ролику провидиця леді Гаттон (Софі Оконедо) повідомляє, що Хеллбоя викликали на землю з глибин Пекла й перетворили на силу добра. Після чого прийомний батько головного героя професор Бруттенголм (Іен МакШейн) зазначає, що якщо кінець війни між добром та злом взагалі можливий, то покладе його міцна права рука Хеллбоя.

Чи виправдовує творіння Маршалла гарячі очікування шанувальників пекельного героя, читайте в нашій рецензії на фільм «Хеллбой».

5 квітня 2019,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка нового «Хеллбоя» Девід Гарбор розкриває в першій фічуретці фільму, що ця екранізація була заснована на коміксі «Дике полювання», а його автор Майк Міньола зазначає, що в ній буде багато моментів «прямо з коміксу».

Фентезійний бойовик «Хеллбой» покаже протистояння Хеллбоя (Гарбор) з Кривавою королевою Німуе (Мілла Йовович), яка хоче знищити наш світ і на його місці створити свій Едем. Нас чекає похмурий готичний світ монстрів, печера короля Артура і легендарний меч в камені Екскалібур, який добуде головний герой. Також відео представляє перший погляд на монстра Груагатча, мстивого ворога Хеллбоя, і на битву героя з гігантами.

Дивіться також другий фрагмент фільму «Хеллбой», де Хеллбой бореться з Німуе. У кіно з 11 квітня.

20 грудня 2018,  01:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув очікуваний трейлер фентезійного бойовика Ніла Маршалла «Хеллбой», який показує, як Хеллбой трощить все навколо своєю величезною рукою, наче Халк.

В новій адаптації графічних романів Майка Міньоли герой із пекла Хеллбой (зірка серіалу «Дуже дивні справи» Девід Харбор), який перебуває між світом людей та світом надприродного, буде битися з давньою та могутньою чаклункою Німуе (зірка «Оселі зла» і «П'ятого елемента» Мілла Йовович), яка бажає влаштувати на землі апокаліпсис.

Обов'язково додивіться трейлер до кінця, щоб побачити Хеллбоя з рогами та палаючою короною, як на новому постері.

Cлідкуйте з новинами на Kinofilms.ua, щоб першими подивитися український трейлер «Хеллбоя». Прем'єра фільму відбудеться 11 квітня 2019 року.

18 грудня 2018,  15:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Герой з пекла демонструє свої величезні роги на новому постері пригодницько-фентезійного екшену «Хеллбой», який був створений спеціально для мережі кінотеатрів IMAX.

Читати далі...