Оновлення, в яких згадується Ділан О'Браєн

25 вересня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось прибув і український трейлер фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У ньому Томас (Ділан О'Брайен) та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.

Українська прем'єра заключної частини трилогії Веса Болла, де також повернуться Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Наталі Еммануель й Роза Салазар, переїхала на 25 січня.

25 вересня 2017,  15:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Томас (Ділан О'Брайен) і група глейдерів-втікачів готуються до фінального протистояння з корпорацією «W.C.K.D.» («П.О.Р.О.К.») в першому трейлері фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». Щоб врятувати своїх друзів, герої повинні пробратися в легендарне Останнє місто — контрольований «W.C.K.D.», найсмертельніший лабіринт з усіх.

Українська прем'єра кінокартини Веса Болла, який зняв дві попередні частини франшизи, відбудеться 8 лютого 2018 року. Чекаємо на дубльований трейлер.

25 вересня 2017,  00:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою невеликого тизера студія 20th Century Fox повідомила, що трейлер фінальної частини молодіжної антиутопії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде вже в понеділок. У ньому головний герой Томас (Ділан О'Брайен) говорить іншим глейдерам, що організація «W.C.K.D.» («П.О.Р.О.К.») ніколи не зупиниться, тому вони самі повинні її зупинити.

Українська прем'єра «Того, що біжить лабіринтом 3» очікується в лютому 2018 року.

23 вересня 2017,  22:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В українському ТБ-ролику бойовика «Американський убивця» крутий спецагент у втіленні номінанта на премію «Оскар» Майкла Кітона тренує новачка в лавах боротьби з тероризмом — найманця ЦРУ Мітча Реппа, якого грає Ділан О'Брайен. І в кінці головний герой показує, наскільки добре засвоїв уроки свого наставника.

Нові постери кінокартини Майкла Куести ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 28 вересня.

29 липня 2017,  03:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал MTV привіз на Comic-Con новий трейлер заключного сезону надприродної драми «Перевертень» («Вовченя»). В її 10 фінальних серіях Скотт (Тайлер Позі) разом з Лідією (Холленд Роден), Малією (Шеллі Хенніг) та іншими членами своєї зграї готуються до вирішальної битви за виживання. Але озброєні срібними кулями люди — не єдина для них загроза, оскільки в школі Бейкон Гіллс з'явиться новий і досить кровожерливий порушник спокою Нолан (Фрой Гутьєррез). Також відео натякає на роман Скотта і Малії.

Попередній трейлер, в якому повертаються Стайлз (Ділан О'Брайен) та Дерек (Тайлер Хеклін), дивіться тут. Прем'єра фінального сезону відбудеться в США завтра, 30 липня.

16 липня 2017,  18:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер екшену з елементами трилеру «Американський убивця», який засновано на романі Вінса Флінна з серії про найманця ЦРУ Мітча Реппа. Головну роль у ньому виконує зірка фільмів «Той, що біжить лабіринтом» та «Глибоководний горизонт» Ділан О'Брайен. Заступник директора ЦРУ призначає досвідченого агента Стена Херлі (Майкл Кітон) навчати вбитого горем, але серйозно налаштованого Мітча для запобігання терористичних операцій та полювання на злочинців. Разом їм доведеться відвернути початок Третьої світової війни на Близькому Сході.

В українські кінотеатри фільм Майкла Куести прибуде 14 вересня.

22 червня 2017,  15:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий трейлер бойовика «Американський вбивця» із зіркою «Глибоководного горизонту» Діланом О'Брайеном в ролі одного з кращих молодих агентів по боротьбі з тероризмом. Він надходить на службу в загін до Майкла Кітона, і разом вони повинні зловити колишнього агента у втіленні Тейлора Кітча, який хоче помститися всьому світу за те, що з ним сталося, розв'язавши Третю світову війну.

Фільм Майкла Куести прибуде в українські кінотеатри 14 вересня, на день раніше світової прем'єри.

19 квітня 2017,  14:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У екранізаціі бестселера за версією NY Times «Американський вбивця» Ділан О'Брайен втілює убитого горем агента по боротьбі з тероризмом Мітча Реппа, який разом з агентом Майкла Кітона береться за розслідування хвилі нібито випадкових терористичних атак. Але по ходу справи вони з'ясовують, що спільним знаменником тут є невідомий оперативник у втіленні Тейлора Кітча, який хоче розв'язати Третю світову війну на Середньому Сході.

У світовий прокат кінокартина режисера Майкла Куести вийде 15 вересня.

1 жовтня 2016,  20:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому закулісному відео, що розповідає про створення «Глибоководного горизонту», режисер Пітер Берг та виконавець головної ролі Марк Волберг із захопленням говорять про роботу з молодими акторами Діланом О'Брайеном і Джиною Родрігез.

Український трейлер до фільму, квитки на який ви можете купити на нашому сайті, можна знайти тут.

24 липня 2015,  19:26 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У новій частині епічної саги «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем» Томас (Ділан О’Брайєн) та його друзі Глейдери витримують найважчі досі випробування, розгадуючи таємницю містичної й потужної організації, відомої як ПЕКЛО. Дорогою вони потрапляють до безлюдної пустелі, всіяної неймовірними перешкодами. Об’єднавшись з винищувачами, Глейдери стають на бій з набагато переважаючими силами ПЕКЛА й розкривають шокуючі плани організації.

В кінотеатрах України і Росії з 17 вересня.

19 травня 2015,  18:35 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У новій частині епічної саги "Той, що біжить лабіринтом" Томас (Ділан О'Брйаєн) і його друзі глейдери піддаються найскладнішим випробуванням, розгадуючи таємницю містичної і потужної організації, відомої як WCKD. По дорозі вони потрапляють в безлюдну пустиню, яка всіяна неймовірними перешкодами. Об'єднавшись з винищувачами, глейдери розв'язують бій з набагато сильнішою WCKD і розкривають шокуючі таємниці організації.

Режисер Уес Болл розповідає про новий фільм із саги «Той, що біжить лабіринтом»:

Для мене ця історія виглядає так: вони вийшли з лабіринту, але досі почуваються загубленими. Не знають, що робити далі. Йдеться не про те, аби врятувати світ, а як знайти свою дорогу у ньому і що означає твоє існування для цього світу.

Найкрутішим у цьому фільмі є постійне відчуття загадковості, - додає  продюсер Вік Годфрі. – Герої не пам’ятають, хто вони такі і звідки взялися. Розгадування цієї таємниці триває протягом усього фільму.

Ділан О’Брайєн, виконавець ролі «Томаса», відзначає:

Суть у тому, що це – цілком новий світ. Не просто Лабіринт та Грівери, розгадування однієї таємниці чи вирішення однієї проблеми. Герої заблукали, але вони  не обмежені тим самим простором, що у першому фільмі. І надалі тримаються одне одного, бо вірять, що лише разом зможуть вижити. Ви побачите, що сталося із цим світом і чому герої потрапили до того лабіринту, а також що в них є такого, чого прагнуть усі люди.

В кінотеатрах України і Росії з 17 вересня.