Новини, в яких згадується Ділан О'Браєн

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
16 вересня 2020,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Paramount Pictures представила веселий і водночас божевільний трейлер свого нового апокаліптичного фільму «Любов і монстри», який в минулому називався «Монструозні проблеми».

Читати далі...
16 лютого 2019,  14:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ласкаво просимо у дивне місто майбутнього! Компанія Youtube продовжує створювати оригінальні серіали, і її новим творінням став науково-фантастичний серіал «Дивне місто», чий трейлер нагадує «Чорне дзеркало».

Ділан О'Брайен, Розаріо Доусон, Майкл Сера, Лаверн Кокс, Аквафіна і Аулії Кравальо відправляються в мегаполіс майбутнього під назвою Дивний, де не існує середнього класу, і всі жителі розділені на дві секції: Вище лінії та Нижче лінії. Загадковий доктор Негарі (ЛеВар Бертон) допомагає глядачеві познайомитися з різними дивними мешканцями цих секцій та об'єднує їхні історії в єдине ціле.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Дивне місто» відбулася 13 лютого, так що ви вже можете подивитися його на офіційних стримінгових платформах.

30 грудня 2018,  00:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Бамблбі є багато талантів, як, наприклад, передача своїх думок за допомогою радіо, але великим футболістом йому точно не стати, показує новий локалізований промо-ролик його сольної історії.

Читати далі...
28 грудня 2018,  01:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент науково-фантастичного екшену «Бамблбі» показує, що навіть найдобріший автобот може випадково влаштувати у вашому домі справжній погром через свої великі габарити.

Якщо ви раптом познайомитеся з трансформером, то краще сто разів подумайте, перш ніж запрошувати його у свій будинок, оскільки він може за лічені хвилини покласти ваші двері на підлогу, знести картини зі стіни, розкидати крісла й знищити ваш диван, як це абсолютно не навмисне робить Бамблбі (Ділан О'Брайен) в даному відео. Його нова подруга Чарлі (Гейлі Стайнфелд) ненадовго відлучилася і заборонила йому заходити в будинок, але цікавий автобот не втримався і вирішив піти подивитися, як живуть люди. Що ж, тепер вони живуть в будинку з розгромленими меблями. Добре ще, що він на пса не сів.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», чия прем'єра відбулася 20 грудня.

Квитки на сеанси «Бамблбі» ви знайдете в нашій афіші.

25 грудня 2018,  02:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на свої добрі блакитні очі, Бамблбі завжди був одним з найбільш відважних і сильних бійців в рядах автоботів, що підтверджує новий фрагмент його особистого науково-фантастичного екшену «Бамблбі».

Опинившись на Землі в 1987 році, Бамблбі (Ділан О'Брайен) заводить дружбу з дівчиною Чарлі (Гейлі Стайнфелд), і незабаром їм доводиться разом рятувати нашу планету від вторгнення десептиконів. Десептикони Дропкік (Джастін Теру) і Шаттер (Анджела Бассетт) прибули на Землю слідом за Бамблбі, і в даному фрагменті автобот намагається впоратися з Дропкіком, поки Чарлі придумує план, як зупинити Шаттер, яка збирається послати сигнал в космос іншим десептиконам.

Читайте нашу рецензію на фільм «Бамблбі», який ви вже можете побачити на великому екрані в найближчому кінотеатрі.

14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

24 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія 20th Century Fox перезняла трейлер фантастичного екшену «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» з фігурками LEGO.

Кінокартина Веса Болла, що заснована на серії антиутопічних романів Джеймса Дашнера, покаже кульмінацію боротьби Томаса (Ділан О'Брайен) і виживших глейдерів з організацією «П.Е.К.Л.О.», в чию штаб-квартиру вони відправляються, щоб знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах».

«Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» покажуть у форматі 4DX. Купуйте квитки на сеанси на нашому сайті. У кіно з 25 січня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
18 січня 2018,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася новим фрагментом очікуваного фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер), Фрайпен (Декстер Дарден), Бренда (Роза Салазар) і Хорхе (Джанкарло Еспозіто) опиняються в натовпі людей, які розлючено протестують під стінами організації «П.Е.К.Л.О.». Побачивши цю акцію, Дженсон (Ейдан Гіллен) наказує жорстоко розібратися з протестуючими.

Дивимося, як Томас стрибає з вікна висотки в другому фрагменті «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

10 січня 2018,  16:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий фрагмент фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті», який є завершальною частиною трилогії.

Опинившись в штаб-квартирі секретної організації «П.Е.К.Л.О.», Томас (Ділан О'Брайен), Ньют (Томас Сенгстер) та Мінхо (Лі Гі-хон), хоча і переодяглися в костюми її працівників, все одно були помічені Дженсоном (Ейдан Гіллен). Хлопці замкнулися в кабінеті, розташованому на пристойній висоті, і, не маючи іншого вибору, вирішили розбити вікно й вистрибнути у нього...

Яким дивом героям вдалося вижити після цього стрибка, дізнаємося 25 січня. А поки дивимося другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

4 січня 2018,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox поділилася веселим промо-відео заключної частини антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

У ролику з'являються Ділан О'Брайен, Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Лі Гі-Хон і Декстер Дарден, які за 90 секунд на одному диханні намагаються переказати сюжет перших двох фільмів франшизи «Той, що біжить лабіринтом» і «Той, що біжить лабіринтом: Випробування вогнем». В останній главі Томасу і вижившим глейдерам доведеться зіткнуться з організацією «П.О.Р.О.К.» у фінальному протистоянні і знайти ліки від «Спалаху».

В грудні був представлений другий український трейлер «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У кіно з 25 січня.

14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в українському дубляжі.

Томас (Ділан О'Брайен) і ті, що вижили Глейдера сходиться у фінальній битві зі зловісною організацією «П.О.Р.О.К.», прагнучи знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах». Вони відправляються в штаб-квартиру «П.О.Р.О.К.а», яку Хорхе (Джанкарло Еспозіто) називає «осиним гніздом», і там їх уже чекають Дженсон (Ейдан Гіллен) і Ава Пейдж (Патріція Кларксон).

В український прокат фільм Веса Болла вийде 25 січня.

25 вересня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

А ось прибув і український трейлер фільму «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті». У ньому Томас (Ділан О'Брайен) та глейдери, які вижили, знову змушені протистояти секретній організації «П.О.Р.О.К.». Тепер вони мають битися, аби знайти ліки від смертельної хвороби, відомої як «Спалах», яка забрала життя більшої частини людства. Дружба та вірність пройдуть чергову перевірку на міцність, і ми нарешті дізнаємося, хто виживе у фінальній сутичці.

Українська прем'єра заключної частини трилогії Веса Болла, де також повернуться Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Наталі Еммануель й Роза Салазар, переїхала на 25 січня.