Новини, в яких згадується Роджер Дікінс

10 лютого 2020,  04:25 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно в Лос-Анджелесі завершилася 92-а церемонія нагородження премії «Оскар». Хто ж забрав з собою додому головну статуетку?

Читати далі...
Рецензія на фільм «1917»
Врятувати лейтенанта Блейка
1 лютого 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік за роком Голлівуд продовжує змагатися з самим собою в жанрі військовий епік, і новим творінням даного роду став фільм Сема Мендеса «1917», чиї події розвиваються в окопах Першої світової війни. Вони слідують за двома молодими солдатами Блейком і Шофілдом, яких викликають до генерала. Блейк думає, що їх відправлять за їжею або на інше легке завдання, а замість цього хлопці пускаються в крос на виживання по пересіченій місцевості, де зачаївся ворог, щоб врятувати батальйон старшого брата Блейка з пастки, яку готують німці.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Погані хлопці назавжди»
Найкращі копи Маямі знову в дії
21 січня 2020,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Починаючи з 1995 року, в спекотному Маямі кожен злочинець знав, що якщо він висуне свою злочинну фізіономію з темної нори, то її тут же заарештують і посадять за ґрати двоє бравих копів – Майк Лоурі і Маркус Бернетт. Роки йшли, ця парочка ловила найнебезпечніших бандитів і робила вулиці свого сонячного міста безпечнішими. Тепер їм вже за п'ятдесят, але вони все ще не мають наміру зменшувати оберти, про що і заявляють бандитам – і глядачам – в своєму третьому фільмі «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
11 січня 2020,  21:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився ексклюзивний фрагмент військового екшену Сема Мендеса «1917», який знову вражає своїм візуальним рядом, що створив оператор фільмів «Той, хто біжить по лезу 2049» і «Скайфол» Роджер Дікінс.

Нова стрічка від режисера фільму «Скайфол» відправляє глядача на передову Першої світової війни, де два молоді солдати Шофілд (Джордж МакКей) і Блейк (Дін-Чарльз Чепмен) отримують від свого командира (Колін Ферт) важливе завдання перетнути ворожу територію і попередити своїх про майбутній напад. Фрагмент показує Шофілда в місті, яке охоплене вогнем, і тут його помічає ворог і починає по ньому стріляти...

Фільм «1917» потрапив у список Найкращих фільмів 2019 року за версією Американського інституту кіномистецтва, отримав 2 премії «Золотий глобус» і є одним з головних претендентів на «Оскар». В український прокат він вийде 30 січня.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
6 листопада 2017,  16:11 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У неділю в Беверлі-Хіллз відбулася церемонія нагородження премії Hollywood Film Awards, лауреатами якої цього року опинилися Анджеліна Джолі, Кейт Вінслет і Гері Олдман, а також фільми «Той, хто біжить по лезу 2049», «Вартові Галактики 2» і «Красуня і чудовисько».

Читати далі...
29 лютого 2016,  05:12 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щойно завершилася 88-а церемонія нагородження «Оскар», яка підбила остаточні підсумки досягнень кінематографу 2015 року. Найбільшу кількість статуеток отримав «Шалений Макс: Дорога гніву», а зі своїм першим і таким довгоочікуваним «Оскаром» додому пішов Леонардо ДіКапріо.

Читати далі...
18 січня 2016,  14:32 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора, 17 січня, відбулася 21-а щорічна церемонія нагородження Critics' Choice Awards, яка відзначила кращих представників кінематографа і телебачення минулого року, яких обирали американські кінокритики. Лідером серед переможців опинився «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
15 січня 2016,  13:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора Американська кіноакадемія оголосила список претендентів на премію «Оскар-2016». Лідерами за кількістю номінацій на цей раз виявилися «Легенда Г'ю Гласса» і «Шалений Макс: Дорога гніву».

Читати далі...
8 січня 2016,  15:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром Британская киноакадемия объявила своих номинантов на премию BAFTA-2016 от кинематографа. Наибольшее количество номинаций – по 9 каждый – получили «Кэрол» Тодда Хейнса и «Мост шпионов» Стивена Спилберга.

Читати далі...
17 листопада 2015,  13:16 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Райан Гослинг подтвердил, что исполнит одну из главных ролей в сиквеле «Бегущего по лезвию».

Читати далі...
3 листопада 2015,  19:53 | Статті | Автор: SpaceMonkey

«Тобі тут не вижити. Ти не вовк.
Тепер це вовчий край»,
- Алехандро

Режисер ДЕНІ ВІЛЬНЬОВПолонянки», «Пожежі») представляє гостросюжетний емоційний трилер, який занурює глядача в безодню змов, корупції та моральної плутанини прикордонній війни з наркотиками.

Коли агент ФБР і керівник групи по звільненню заручників Кейт Мейсер (лауреат премії «Золотий глобус» Емілі Блант) виявляє «будинок смерті» мексиканського наркокартелю, ця шокуюча знахідка тягне за собою серйозні наслідки як на особистому, так і на глобальному рівні. Кейт запрошують взяти участь в секретній операції, що очолює загадковий агент, відомим на ім'я Алехандро (лауреат премії «Оскар» Бенісіо дель Торо), і спеціальний агент Метт Грейвер (номінант на премію «Оскар» Джош Бролін). Хоча Кейт намагається переконати себе, що домагається правосуддя, її затягує в саму середину таємної війни, в якій замішані безжальні картелі, кровожерливі вбивці, американські шпигуни під прикриттям і тисячі безневинних людей.

Читати далі...
15 січня 2015,  19:41 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня в прямом эфире Американская академия кинематографических искусств и наук объявила долгожданных номинантов на премию «Оскар». Кто же из них спустя месяц станет обладателем золотой статуэтки?

На Лучший фильм претендуют сразу 8 кинокартин. Сюрпризов среди номинантов оказалось немного, например, Брэдли Купер, номинирующийся в категории Лучший актер за «Снайпера», хотя его обошли другие награды. Композитор Александр Депла умудрился быть номинированным дважды в этом году: за свою музыку к фильмам «Отель «Гранд Будапешт» и «Игра в имитацию». «Стрингер» же получил всего одну номинацию за Лучший оригинальный сценарий.

По 9 номинаций получили «Бёрдмэн» и «Отель «Гранд Будапешт», включая за Лучший фильм, Лучшего режиссера и Лучший оригинальный сценарий. Им в спину дышит «Игра в имитацию», упомянутая в 8 категориях и обеспечившая Бенедикту Камбербэтчу его первую номинацию. Неожиданно по 6 номинаций получили «Отрочество», которое недавно получило «Золотой глобус» и является одним из лидеров этого наградного сезона, и «Снайпер», который до этого момента редко упоминался и номинировался в столь многих категориях.

Фильмы «Одержимость», «Вселенная Стивена Хокинга», «Охотник на лис» и «Интерстеллар» получили по 5 номинаций.

Ведущим церемонии в этом году будет Нил Патрик Харрис.

Читати далі...