Новини фільмів, в яких згадується Алан Мур

4 серпня 2016,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нехай зірки «Загону самогубців» поки ще не добралися до України, але це не перешкодило київським шанувальникам DC провести в столиці масштабну прем'єру суперзлодійського екшену Девіда Ейра, в рамках якої українцям навіть вдалося поспілкуватися з його акторами.

Читати далі...
27 травня 2015,  12:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія 20th Century Fox вирішила перезняти пригодницьку фантастику «Ліга видатних джентльменів», що вийшла на великі екрани в 2003 році.

Кінофільм Стівена Норрінгтона був заснований на коміксах Алана Мура і Кевіна О'Нілла, як і його рімейк. Події нової «Ліги видатних джентльменів» будуть відбуватися також в вікторіанській ері, концентруючись на відомих книжкових персонажах, як капітан Немо, Людина-невидимка, доктор Джекілл і містер Хайд, які об'єднуються, щоб перемогти спільного ворога.

Головного героя, шукача пригод Аллана Квотермейна, у фільмі 2003 року зіграв Шон Коннері, і це була його остання роль перед виходом на пенсію. 

Тоді студія планувала перетворити «Лігу» у франшизу, але перший фільм в світовому прокаті трохи не дотягнув навіть до $180 мільйонів.

У 2013 році Fox спробувала зробити з цих коміксів телесеріал, яким займався сценарист «Зеленого ліхтаря» і майбутнього «Росомахи 3» Майкл Грін, але далі замовлення пілотної серії справа не пішла.