Новини фільмів, в яких згадується Ной Сентінео

23 жовтня 2022,  08:27 | Новини фільмів

Цього тижня в український прокат вийшов очікуваний супергеройський екшен від DC «Чорний Адам», який представляє п'ять нових супергероїв всесвіту DCEU. Однією з них є супергероїня Циклон, і саме час розібратися в її суперсилах.

Читати далі...
24 вересня 2022,  18:09 | Новини фільмів

Двейн Джонсон лютує, стріляє блискавками та знищує вертоліт у новому трейлері супергеройського екшену від Warner Bros. та DC «Чорний Адам», який на початку згадує різних супергероїв та суперлиходіїв кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
9 вересня 2022,  22:20 | Новини фільмів

Голлівудська кіностудія Warner Bros. опублікувала у мережі другий офіційний трейлер свого наступного супергеройського екшену «Чорний Адам», заснованого на коміксах DC, головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Читати далі...
16 серпня 2022,  23:18 | Новини фільмів

Актор Ной Сентінео предстає в образі супергероя Руйнівника Атомів, члена Товариства Справедливості Америки, на новому ексклюзивному кадрі кінокоміксу «Чорний Адам», що буде наступним розділом кіновсесвіту DCEU.

Читати далі...
24 липня 2022,  01:32 | Новини фільмів

Дивіться новий трейлер супергеройського екшену «Чорний Адам» із Двейном Джонсоном у головній ролі, заснованому на коміксах DC, який Скеля особисто представив у суботу на конвенції San Diego Comic-Con.

Читати далі...
8 червня 2022,  17:25 | Новини фільмів

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться! Двейн Джонсон стає могутнім антигероєм у першому офіційному трейлері супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який зняв режисер Жауме Кольєт-Серра.

Читати далі...
4 червня 2022,  17:58 | Новини фільмів

Двейн Джонсон розкрив, що перший трейлер його супергеройського блокбастера «Чорний Адам», який буде екранізацією коміксів DC, вийде вже 8 червня. А поки сотий раз переглядаємо його концепт-тизер, представлений у 2021 році на конвенції DC FanDome.

Читати далі...
29 березня 2021,  17:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ієрархія сили у всесвіті DC скоро зміниться. Захопивши на вихідних Таймс-Сквер, Двейн Джонсон розкрив, що його супергеройський фільм «Чорний Адам», знятий за коміксами DC, увірветься на екрани кінотеатрів 29 липня 2022 року

Читати далі...
16 лютого 2021,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин та Пітер відправляються на ідеальне побачення в стилі культового фільму «Великий Лебовські» в розширеному фрагменті романтичної картини «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», що вийшла на Netflix 12 лютого.

Читати далі...
13 січня 2021,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Завжди й назавжди. Стримінгова платформа Netflix вирішила додати в наше життя на карантині трохи романтики, поділившись першим трейлером мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 3», яка стане фінальною главою в історії Лари Джин.

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
23 серпня 2020,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Коронавірус зупинив зйомки суперойского екшену «Чорний Адам», але не зупинив фантазію креативної команди DC, яка поділилася в рамках конвенції DC FanDome видовищним тизером, що за допомогою концепт-артів розповідає історію антигероя Двейна Джонсона.

Читати далі...
18 лютого 2020,  20:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лара Джин і Пітер цілуються на новому кадрі романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», яким порадувала шанувальників в соцмережах виконавиця головної ролі Лана Кондор.

Читати далі...
24 січня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Щастя Лари Джин затьмарює любовний трикутник в новому трейлері комедійної мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» від Netflix.

У фільмі режисера Майкла Фімоньярі Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) нарешті перестали прикидатися і стали справжньою парою, яка ходить на побачення і переживає різні романтичні моменти. Але незабаром в життя Лари Джин повертається її давній друг Джон Емброуз (Джордан Фішер), який їй подобався в середній школі і отримав в минулому фільмі від неї романтичний лист, і, схоже, він має серйозний намір завоювати серце дівчини, що значно ускладнює її відносини з Пітером.

Прем'єра сиквела «Всім хлопцям, яких я любила раніше» відбудеться 12 лютого.

19 грудня 2019,  17:30 | Новини фільмів

Компанія Netflix нарешті поділилася офіційним трейлером своєї очікуваної романтичної комедії «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2», головна героїня якої несподівано опиняється в центрі любовного трикутника.

У продовженні хітової мелодрами «Всім хлопцям, яких я любила раніше» Лара Джин (Лана Кондор) і Пітер (Ной Сентінео) більше не прикидаються парою. Вони СТАЛИ парою. І поки Лара Джин переживає перші романтичні події з Пітером, як перший справжній поцілунок, перше справжнє побачення, перший День святого Валентина, в її життя несподівано повертається Джон Емброуз (Джордан Фішер), ще один одержувач одного з її старих любовних листів, і це перевертає все з ніг на голову.

Прем'єра фільму Майкла Фімоньярі «Всім хлопцям, яких я любила раніше 2» відбудеться напередодні Дня святого Валентина, 12 лютого.