Оновлення, в яких згадується Джейк Джонсон

21 березня 2018,  12:54 | Оновлення

Дивимося український трейлер комедії «Ти квач!», де зіграли Джеремі Реннер, Джон Хемм, Джейк Джонсон і Аннабелль Волліс.

Щороку протягом місяця п'ять друзів-суперників беруть участь в нещадно-навороченій версії гри в «кішки-мишки». Вони грають в неї з першого курсу, щоб, ризикуючи власною шиєю, роботою і відносинами, здолати противника з переможним криком: «Ти квач!».

Прем'єра в Україні 14 червня.

21 квітня 2017,  22:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Том Круз недовго посміхається в японському трейлері «Мумії» — як тільки вони разом з Аннабелль Волліс та Джейком Джонсоном викопують лиху принцесу Аманет у втіленні Софії Бутелла, їх життя опиняються в небезпеці. Та й Рассел Кроу не дуже обнадіює, говорячи, що зло обрало героя Круза для своїх темних справ.

Другий український трейлер пригодницького екшену Алекса Куртцмана дивіться тут.

5 грудня 2016,  20:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за дебютним трейлером «Мумії» з'явилося закулісне відео, яке розповідає про знімальний процес цього пригодницького екшену словами Тома Круза, Софії Бутелли та режисера Алекса Куртцмана. Вони показують нам чудові локації й декорації, захоплюються роботою один з одним та обіцяють, що глядачі будуть надзвичайно налякані тим, що відбувається на екрані.

У цій фічуретці та на нових закулісних кадрах також можна побачити Аннабелль Волліс, Рассела Кроу і Джейка Джонсона.