Новини фільмів, в яких згадується Леслі Джонс

4 лютого 2021,  15:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» знайомить нас ближче зі спадкоємцями замундского принца Акіма, в образі якого повертається Едді Мерфі. А також номінант на премію «Оскар» виступив її сценаристом.

Читати далі...
22 грудня 2020,  20:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готуйся, Америка, принц Акім та його вірний слуга Семмі приїхали за новими пригодами! Стримінгова платформа Amazon Prime Video представила сьогодні офіційний трейлер та перший постер очікуваної комедії «Поїздка в Америку 2» з Едді Мерфі у головній ролі.

Читати далі...
27 листопада 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї зими ми не зможемо побачити очікуване продовження знаменитої комедії 80-х «Поїздка в Америку», де актор Едді Мерфі зіграв африканського принца. Її прем'єра не відбудеться 17 грудня, оскільки через пандемію коронавірусу вона була перенесена на березень 2021 року.

Читати далі...
17 серпня 2020,  17:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сиквел знаменитої комедії «Поїздка в Америку», в якому Едді Мерфі повернеться в образі африканського принца, буде показаний в українських кінотеатрах наприкінці цього року. Його прем'єра очікується одночасно з усім світом, 17 грудня.

Читати далі...
26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

23 травня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я прийшов з миром». Кінокомпанія Sony Pictures поділилася веселим фрагментом свого очікуваного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де свин Леонард намагається помиритися з Редом.

У продовженні мультфільму «Angry Birds у кіно» на горизонті з'являється нова загроза у вигляді третього острова, де живе лиходійка на ім'я Зета (Леслі Джонс), яка скрізь хоче влаштувати Льодовиковий період. Дізнавшись про це, свин Леонард (Білл Гейдер) заявляється у гості до свого давнього ворога Реда (Джейсон Судейкіс) і хоче укласти з ним перемир'я, але птах не поспішає вірити свину на слово і швидко його зв'язує.

Дивіться також український трейлер «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 22 серпня.

3 квітня 2019,  17:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима гряде. Ред, Леонард та їхні родичі перетворилися на льодинки на персональних постерах пригодницького мультфільму «Angry Birds в кіно 2».

Читати далі...
29 березня 2019,  15:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зима близько. Дивимося офіційний трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який йде на 1 хвилину довше, ніж його українська версія.

Пам'ятайте злюку Реда (Джейсон Судейкіс), якого ніхто не любив, поки він не врятував пташиний острів від навали свиней? Тепер він є справжнім героєм, хоча війна зі свинями все ще триває. Але коли островам птахів і свиней загрожує новий ворог екзотична птиця Зета (Леслі Джонс), свин Леонард (Білл Гейдер) приходить до Реда з пропозицією укласти тимчасове перемир'я і об'єднати їхні сили, щоб врятувати свої острови. Допомагати їм у цій справі будуть Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд), Могутній орел (Пітер Дінклейдж), сестра Чака Сільвер (Рейчел Блум), асистентка Леонарда Кортні (Аквафіна) та вчений свин Геррі (Стерлінг К. Браун).

Нові кадри «Angry Birds у кіно 2» ви знайдете в нашій галереї. У кіно з 22 серпня.

27 березня 2019,  16:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Війна птахів і свиней ставиться на паузу заради порятунку світу в офіційному українському трейлері мультфільму від Sony Pictures Animation «Angry Birds в кіно 2».

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) і Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку свого дому.

Дивіться також тизер-трейлер мультфільму «Angry Birds в кіно 2», який представив нову лиходійку на ім'я Зета (Леслі Джонс).

Українська прем'єра «Angry Birds в кіно 2» відбудеться наприкінці літа, 22 серпня.

21 лютого 2019,  19:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ice Ice Baby. Компанія Sony Pictures Animation щойно представила перший трейлер свого майбутнього мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який розкриває нову героїню.

В сиквелі анімації «Angry Birds у кіно», що вийшла у 2016 році, протистояння злих пташок і нахабних зелених свинок перейде на новий рівень. Тепер у ньому візьме участь екзотична пташка на ім'я Зета (зірка «Мисливців за привидами» Леслі Джонс), яка явно родом з теплих країв. Але, як показує тизер-трейлер, її райський острів замерз, і пташці щодня доводиться боротися з льодом, щоб вижити... і це її дуже сильно злить.

Українська прем'єра мультфільму «Angry Birds в кіно 2» очікується у вересні.

18 серпня 2015,  11:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Крис Хемсворт был замечен на съемках «Охотников за привидениями» в Бостоне.

В грядущей научно-фантастической комедии австралийский актер играет секретаря Кевина, которому выдали специальную униформу. И судя по его приспособлениям на мотоцикле, то он не будет просто отвечать на звонки в конторе, а примет активное участие в охоте за паранормальным, помогая основной четверке.

Самых охотников, вернее охотниц за привидениями в фильме Пола Фига играют Кристен УигМелисса МакКартиКейт МакКиннон и Лесли Джонс.

Неделю назад стало известно, что в фильме будут камео у оригинальных охотников Билла Мюррея и Дэна Эйкройда.

Недавно Хемсворт представил комедию «Каникулы», которая является римейком фильма Харольда Рэмиса, одного из оригинальных охотников за привидениями. В этом году с ним также выйдет приключенческая драма «В сердце моря» Рона Говарда. А потом он вернется в образах охотника в спин-оффе «Белоснежки и охотника» и Тора в «Торе: Рагнарёк».

«Охотники за привидениями» выйдут в прокат 15 июля 2016 года.