Оновлення, в яких згадується Мішель Пфайффер

7 листопада 2017,  16:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кеннет Брана в образі легендарного детектива Еркюля Пуаро береться за розслідування заплутаного вбивства в новому фрагменті детективної картини «Вбивство у „Східному експресі“».

Пуаро заходить у вагон-ресторан в компанії власника поїзда мсьє Бука (Том Бейтман) і повідомляє пасажирам, що в поїзді сталося вбивство і що вбивця ховається серед них. А після детектив дає зрозуміти, що злочинцю від нього не сховатися. Пасажири, включаючи гувернантку Мері Дебенхем (Дейзі Рідлі), вдову місіс Хаббард (Мішель Пфайффер), місіонерку Пілар Естравадос (Пенелопа Крус), асистента Гектора МакКвіна (Джош Гад) і професора Герхарда Хардмана (Віллем Дефо), виглядають розгублено, стурбовано і невдоволено... Хто ж з них винен?

Дивимося український трейлер «Вбивство у „Східному Експресі“». У кіно з 9 листопада. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

5 листопада 2017,  02:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

13 підозрюваних з'являються в українському ТБ-ролику детективної кінокартини «Вбивство в „Східному експресі“», заснованої на однойменному творі Агати Крісті, і знаменитий детектив Еркюль Пуаро (Кеннет Брана) повинен з'ясувати, хто з них скоїв це жорстоке вбивство.

Вбивцею в цій історії, що розгортається в 1930-х роках, може опинитися будь-хто, включаючи персонажів у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Джоша Гада, Пенелопи Крус, Віллема Дефо й Джуді Денч. Хто ж із них винен? Також відео попереджає, що крім вбивства, в цьому поїзді відбувається ще щось неймовірне.

Дивимося, як Депп фліртує з Пфайффер у фрагменті «Вбивство в „Східному експресі“». У кіно з 9 листопада.

13 жовтня 2017,  18:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший фрагмент детективної картини «Вбивство в „Східному експресі“» з Джонні Деппом і Мішель Пфайффер. Депп грає в цій історії гангстера Ретчетта, а Пфайффер — вдову місіс Хаббард. Зустрівши чарівну жінку ввечері в коридорі свого вагона, Ретчетт починає фліртувати з нею, але Хаббард зовсім не вражають його паси в її сторону.

Згідно з персональними постерами «Вбивства в „Східному експресі“», обидва цих персонажа знаходяться в числі підозрюваних. У кіно з 9 листопада.

22 вересня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія 20th Century Fox поділилася другим трейлером очікуваної екранізації детективу Агати Крісті «Вбивство в „Східному Експресі“», яка зібрала іменитий каст. Великого детектива Еркюля Пуаро тут втілює 5-разовий номінант на премію «Оскар» Кеннет Брана; і коли в поїзді, в якому він подорожує, трапляється вбивство, він починає підозрювати всіх і кожного. Серед його підозрюваних опиняються гангстер Джонні Депп, вдова Мішель Пфайффер, гувернантка Дейзі Рідлі й місіонерка Пенелопа Крус.

Милий закулісний погляд на Джоша Гада і Джуді Денч на зйомках «Вбивства в „Східному Експресі“» ви знайдете тут. У кіно з 9 листопада.

9 вересня 2017,  18:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри очікуваного трилеру Даррена Аронофскі «Мати!» залишилося менше тижня, а студія Paramount Pictures продовжує інтригувати новими трейлерами, де зашкалює саспенс. Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем втілюють тут щасливу подружню пару, яка живе самотньо у великому будинку. Як раптом на їх порозі з'являються незнайомці, яких грають Ед Харріс, Мішель Пфайффер та Донал Глісон, і ці незвані гості перевернуть їхнє життя.

Ви вже можете придбати квитки на перші покази фільму «Мати!» на нашому сайті. У кіно з 14 вересня.

8 вересня 2017,  00:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий напружений фрагмент трилера Даррена Аронофскі «Мати!», в якому герой Хав'єра Бардема втрачає самовладання. Спершу вони з героїнею Дженніфер Лоуренс здаються ідеальною парою, яка облаштувала свій ідеальний будинок, але коли незвані гості у втіленні Мішель Пфайффер та Еда Харріса розбивають одну цінну річ, головний герой зривається й проганяє усіх геть, впиваючись руками в гострі осколки.

Попередній фрагмент кінокартини, де Пфайффер залякує Лоуренс, дивіться тут. У кіно з 14 вересня.

31 серпня 2017,  01:24 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший фрагмент трилеру «Мати!» показує дуже налякану Дженніфер Лоуренс. Хто ж так сильно налякав дівчину в її рідному будинку? Мішель Пфайффер своїми розмовами про дітей, якими залізла в голову головній героїні, ніби розкривши її страшний секрет. Гра актрис в цьому відео змушує чекати на кінокартину зі ще більшим нетерпінням.

Українські ТБ-ролик і постер фільму Даррена Аронофскі ви знайдете тут. У кіно з 14 вересня.

9 серпня 2017,  15:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося вчорашній трейлер трилера «Мати!» від режисера «Чорного лебедя» Даррена Аронофскі в українському дубляжі. У ньому володарі «Оскара» Дженніфер Лоуренс і Хав'єр Бардем грають подружжя, яке самотньо живе в своєму прекрасному будинку. Але їх мирне існування порушують незнайомці, які по черзі з'являються на їх порозі.

Українська прем'єра кінокартини, де також зіграли Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, відбудеться 14 вересня.

8 серпня 2017,  13:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з володарями премії «Оскар» Дженніфер Лоуренс і Хав'єром Бардемом у головних ролях. Вони втілюють подружню пару, яка влаштувалася в будинку подалі від людей, як раптом їх мирне існування порушує цілий натовп незваних гостей, серед яких Мішель Пфайффер, Ед Харріс і Донал Глісон, які не на жарт лякають господиню будинку своїми діями.

В українські кінотеатри фільм від творця «Реквієму за мрією» та «Чорного лебедя» прибуде 14 вересня.

31 липня 2017,  17:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося перший тизер трилера Даррена Аронофскі «Мати!» з Дженніфер Лоуренс в головній ролі. У ньому її героїня йде по порожньому будинку, поки за кадром звучать тривожні крики її та незваних гостей, які назавжди перевернуть життя молодої жінки і її чоловіка. А у кінці відео з'являються Хав'єр Бардем і Мішель Пфайффер.

Нещодавно стало відомо, що фільм вийде в український прокат одночасно з усім світом. Його трейлер прибуде 8 серпня.

1 червня 2017,  16:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер детективної драми «Вбивство в „Східному експресі“» відправляє нас в подорож на поїзді, де сталося жахливе вбивство, і кожен його пасажир є підозрюваним в очах великого детектива Еркюля Пуаро, якого грає Кеннет Брана. Отож, вбивцею може виявитися будь-хто з героїв у втіленні Джонні Деппа, Дейзі Рідлі, Мішель Пфайффер, Пенелопи Крус, Віллема Дефо, Джуді Денч та Джоша Гада. Хто ж з них винен?..

Більше про героїв Брани і Рідлі ви дізнаєтеся тут. Фільм вийде в український прокат 9 листопада, так що чекаємо дубльований трейлер.

18 квітня 2017,  17:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився повноцінним трейлером до своєї біографічної драми «Майстер брехні», де Роберт Де Ніро втілює шахрая-фінансиста Берні Медоффа, який створив одну з найгучніших фінансових пірамід в історії США. Його дружину зіграла Мішель Пфайффер, з якої вони вже втілювали чоловіка і дружину кілька років тому в «Малавіті».

Телепрем'єра кінокартини оскароносного Баррі Левінсона відбудеться 20 травня.