Новини фільмів, в яких згадується Марк Гемілл

31 березня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Технологія DeepFake продовжує змушувати нас відкривати рот від подиву, коли мова йде про заміну облич у фільмах. Наприклад, тепер завдяки їй ми можемо побачити сцени з оригінальної трилогії «Зоряні війни», де замість Алека Гіннесса роль Обі-Вана Кенобі виконує Юен МакГрегор.

Читати далі...
2 грудня 2019,  20:17 | Новини фільмів

Студія Disney поділилася 12 новими постерами науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», які показують костюми старих і нових персонажів, а також нового дроїда.

Читати далі...
25 листопада 2019,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Вони тепер літають?» Представляємо ексклюзивний фрагмент науково-фантастичного екшену «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження», який розкриває цікавий апгрейд у штурмовиків.

Читати далі...
22 жовтня 2019,  15:53 | Новини фільмів

Сага завершується, але історія буде жити вічно. Дивимося новий дубльований трейлер науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса, який в українському прокаті був перейменований на «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
21 жовтня 2019,  08:40 | Новини фільмів

Команда збирається на борту «Тисячолітнього сокола» в новому тизері фінального трейлера науково-фантастичного бойовика Джей Джей Абрамса «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Напередодні релізу нового трейлера дев'ятого епізоду, який завершить сагу Люка Скайвокера (Марк Гемілл), в мережі з'явився ще один тизер, який показує, як Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) і C-3PO (Ентоні Деніелс) збираються в кабіні «Тисячолітнього сокола» і готуються летіти назустріч новій пригоді.

Фінальний трейлер вийде ввечері у понеділок за американським часом, так що у нас його реліз відбудеться вже у вівторок. На великі екрани фільм «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» прибуде 19 грудня.

20 жовтня 2019,  00:42 | Новини фільмів

У мережі з'явився невеликий тизер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який розкриває, що його новий і фінальний трейлер буде представлений у понеділок.

Тизер заключної глави багаторічної саги про джедая Люка Скайвокера (Марк Гемілл) показує зворушливі обійми Рей (Дейзі Рідлі) та Леї (Керрі Фішер); легендарний зореліт «Тисячолітній сокіл»; і як Рей, Фінн (Джон Бойєга), По Демерон (Оскар Айзек), Чубакка (Йонас Суотамо) та C-3PO (Ентоні Деніелс) прибувають на якусь нову дивовижну планету, де відбувається масштабне святкування.

Нещодавно Рей і Кайло Рен прикрасили обкладинки журналу Empire. В український прокат фінальна глава нової трилогії «Зоряні війни» вийде 19 грудня.

27 вересня 2019,  20:48 | Новини фільмів

Головна героїня фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера» Рей схрещує свій світловий меч з його головним лиходієм Кайло Реном на нових обкладинках листопадового випуску британського журналу про кіно Empire.

Читати далі...
26 серпня 2019,  16:20 | Новини фільмів

Ви пам'ятаєте, з чого починалася легендарна сага Джорджа Лукаса? На діснеївській конвенції D23 був показаний зворушливий ретроспективний трейлер фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який нагадає вам про довгу подорож його героїв.

Перша хвилина трейлера присвячена минулим епізодами культової науково-фантастичної саги, яка стартувала у 1977 році, після чого нам показують нові матеріали з прийдешнього дев'ятого епізоду за участю Рей (Дейзі Рідлі), Фінна (Джон Боєга), По (Оскар Айзек), Чубакки (Йонас Суотамо), C-3PO (Ентоні Деніелс), Кайло Рена (Адам Драйвер) та Леї (Керрі Фішер). Тут нас дражнять епічним завершенням історії Люка Скайвокера (Марк Гемілл), а під кінець трейлера на вас чекає крутий сюрприз.

Дивіться також український тизер-трейлер фантастики «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», яка вийде на великі екрани наприкінці року, 19 грудня.

7 червня 2019,  02:42 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережі з'явився дебютний фрагмент фільму жахів «Дитячі ігри», де в оригіналі ляльку-маніяка Чакі озвучує зірка франшизи «Зоряні війни» Марк Гемілл.

Стрічка Ларса Клевберга «Дитячі ігри» буде рімейком фільму жахів 1988 року на сучасний лад. Карен Берклі (Обрі Плаза) вирішує подарувати своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, яка за допомогою програми може підключатися до іншої техніки в домі. Але дуже скоро хлопчик пошкодує, що вони з мамою віддали будинок в розпорядження божевільного Чакі.

Раніше на тижні вийшов український трейлер горора «Дитячі ігри», який повідомив, що він прибуде в кінотеатри України 20 червня.

22 квітня 2019,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний український тизер-трейлер науково-фантастичного фільму «Зоряні війни: Сходження Скайвокера», який завершить трилогію.

Дев'ятий епізод епічної саги «Зоряні війни» підведе до фіналу історію Скайвокерів, що триває вже понад 40 років, і дасть відповіді на всі загадки. У трейлері за кадром чути голос Люка (Марк Гемілл), з'являється генерал Лея (Керрі Фішер), повертаються Лендо (Біллі Ді Вільямс) й Чубакка (Йонас Суотамо) та, звичайно, головне тріо нинішньої трилогії Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойега) і По (Оскар Айзек), а також лиходій Кайло Рен (Адам Драйвер), який готується до реваншу.

Українська прем'єра фільму Джей Джей Абрамса, який також зняв сьомий епізод «Зоряні війни: Пробудження сили», відбудеться 19 грудня.

18 квітня 2019,  17:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прийшов час пограти. Зірка «Зоряних воєн» Марк Гемілл озвучує ляльку-маніяка Чакі у другому трейлері горора Ларса Клевберга «Дитячі ігри».

Рімейк фільму «Дитячі ігри», який вийшов у 1988 році, розповість про те, як молода мама Карен Берклі (Обрі Плаза) дарує своєму синові Енді (Гебріел Бейтман) на день народження нову популярну іграшку, що за допомогою програми може контролювати всі електричні прилади в будинку. Але це лише полегшує ляльці-маніяку Чакі (Гемміл) влаштувати в місті свої смертельні ігри.

Українських глядачів Чакі лякатиме в кіно влітку.

13 квітня 2019,  01:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У кожного покоління є своя легенда, і ця добігає кінця. Дивимося перший тизер-трейлер науково-фантастичного бойовика «Зоряні війни: Епізод 9», який отримав назву «Зоряні війни: Сходження Скайвокера».

Читати далі...
16 лютого 2019,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю, 15 лютого, підійшли до кінця зйомки очікуваної наукової фантастики «Зоряні війни: Епізод 9», яка завершить третю трилогію популярної космічної саги.

Читати далі...
9 серпня 2018,  00:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm оголосила, що разом з Дейзі Рідлі і Адамом Драйвером в дев'ятому фільмі саги «Зоряні війни» повернуться персонажі Марка Гемілла і Керрі Фішер.

Читати далі...
28 березня 2018,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Walt Disney Pictures вирішила підняти настрій шанувальникам легендарної саги про далеку-далеку галактику веселим відео з невдалими дублями фантастичного фільму «Зоряні війни: Останні джедаї».

Відео показує, як Марк Хемілл і Оскар Айзек дуркують в кабінах зорельотів; Дейзі Рідлі не хоче залишатися серйозною і корчить пики в камеру; Джон Бойега не може вимовити складний технічний термін; Келлі Марі Трен випадково ламає бластер; у BB-8 раптово з'являється дитина; а Керрі Фішер нескінченну кількість разів дає ляпас Айзеку, оскільки режисера Райана Джонсона не задовольняє попередній дубль. В якості бонусу Хемілл тут також пародіює діда з «Сімпсонів».

Читайте нашу рецензію на «Зоряні війни: Останні джедаї». З учорашнього дня фільм доступний на Blu-ray.