Новини серіалів, в яких згадується Кая Скоделаріо

16 січня 2024,  17:33 | Новини серіалів

Цього року режисер Гай Річі знову поверне нас у захоплюючий кримінальний світ своїх «Джентльменів» за допомогою нового серіалу, що вийде на платформі Netflix.

Читати далі...
10 січня 2020,  16:50 | Новини серіалів

Стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі новий розширений фрагмент свого драматичного серіалу «Обертання», який підкорить навіть тих, хто прохолодно ставиться до фігурного катання.

Серіал «Обертання» («Spinning Out») розповідає про молоду фігуристку Кет Бейкер (Кая Скоделаріо), яка після серйозної травми думає про те, щоб залишити фігурне катання, але отримує другий шанс повернутися у великий спорт, коли стає в пару з поганим хлопцем Джастіном (Еван Родерік). І в новому фрагменті вони разом виступають на змаганнях з програмою, яка змусить вас відкрити рот від подиву і не кліпати усі ці дві хвилини.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Обертання» відбулася 1 січня, так що ви вже можете подивитися його на Netflix. Його продовження на 2 сезон поки що офіційно не підтверджено, але є очікуваним.

11 грудня 2019,  02:24 | Новини серіалів

Кая Скоделаріо втілює талановиту фігуристку в новому напруженому серіалі від Netflix «Spinning Out», який нагадує «Чорного лебедя» на льоду.

Серіал «Spinning Out» («Кружляння») слідує за молодою дівчиною Кет Бейкер (Скоделаріо), яка не уявляє свого життя без фігурного катання, але одне жахливе падіння ставить під загрозу її спортивну кар'єру. Вона вирішує кататися в парі, щоб здійснити свою мрію стати олімпійською чемпіонкою, але для цього їй доведеться побороти своїх власних демонів.

Компанію Скоделаріо в цій багатосерійній драмі складуть Дженьюері Джонс та Віллоу Шілдс. Прем'єра 1 сезону серіалу «Spinning Out» відбудеться 1 січня.